• Pengedar By Negeri
  • PENYELARASAN HARGA JUALAN PRODUK SHAKLEE

    Assalamualaikum dan Salam Jumaat penuh berkat.
    Pagi-pagi yang segar ni, saya nak buat sket announcement yang menyegarkan juga

    "PENYELARASAN HARGA"



    Pihak Shaklee kini sedang menguatkuasakan rules tentang harga jualan kepada semua ahli berdaftar, pengedar sah Shaklee dan juga mereka yang BELUM BERDAFTAR.
    Kalau anda mahu menikmati produk Shaklee pada HARGA AHLI, kenalah mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE atau PENGEDAR SAH SHAKLEE terlebih dahulu.

    Kalau anda TIDAK atau MASIH BELUM berdaftar secara sah sebagai AHLI/PENGEDAR SAH SHAKLEE, anda tidak berhak untuk mendapatkan produk SHAKLEE pada HARGA AHLI, anda harus membayar pada HARGA PASARAN (retail).

    Sila hormati hak kami sebagai pengedar/penjual produk Shaklee dengan tidak membuat sebarang TAWARAN HARGA yang lebih rendah dari HARGA PASARAN yang telah ditetapkan oleh SHAKLEE (M) SDN BHD.

    Jangan cuba-cuba buat tawar menawar dengan kami ye
    Paling simple, takyah pening-pening nak buat survey harga lagi, daftar keahlian je. Selepas sesi pendaftaran, anda bukan sahaja mendapat produk Shaklee pada HARGA AHLI (less lebihkurang 33%) dari HARGA RUNCIT. Anda juga berkemungkinan dapat menjana pendapatan sampingan melalui Shaklee dan bimbingan dari saya dan jaringan group saya @Richfamily.


    Saya tekankan;

    "HARGA AHLI HANYA UNTUK AHLI/PENGEDAR SAH SHAKLEE SAHAJA"
    ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

    JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA!
    Daftar sekarang sebagai AHLI / PENGEDAR SAH SHAKLEE.
    Pendaftaran keahlian hanya serendah RM 65 SAHAJA (tambahan rm10 untuk Semenanjung dan rm20 untuk Sabah Sarawak untuk postage) dan ia adalah KEAHLIAN SEUMUR HIDUP

    ATAU

    Dengan pembelian produk bernilai 200 UV anda layak mendapat KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA

    📢 PENGUATKUASAAN INI BERKUATKUASA SERTA MERTA
    📢 DAPATKAN INFO LANJUT DARI KAMI PARA SID DARI JARINGAN RICHFAMILY.

    ‪#‎iRMaster‬ Lydzar Rusman
    013 3583424

    Seminar Keusahawanan Shaklee : JomHebatMega KL

    Seminar ini memang antara seminar yang saya tunggu-tunggu sejak masuk awal tahun 2014.
    Dan memandangkan cycle baru Shaklee bermula Mac2014- Feb2014, maka seminar ini dijadualkan pada bulan Mac.

    Bertempat di Institut Sosial Malaysia, Kuala Lumpur, seminar disertai oleh lebih kurang 300 orang peserta. Ramai kan! Jumlah ni belum termasuk kanak-kanak dan bayi. Ramai juga peserta dari luar KL dan Selangor yang sanggup datang ke Sungai Besi ini semata-mata untuk hadir ke JomHebatMega KL.

    Antara aktiviti sepanjang seminar adalah perkongsian dari Business Leader, forum dan juga sesi motivasi dari En Amin Idris. Tak lupa majlis rebranding dan perasmian nama baru bagi group naungan Master Lyna / Zainul, daripada Lady&Boss kepada iReach. Master Zainul turut melancarkan iReach One Stop Resource khas buat semua ahli iReach. 


    Bersama Master Lyna noh dan Master Azrin  
    Perkongsian dari bakal Master Nad Zaim

    Perasmian iReach One Stop Resources khas untuk ahli iReach
     Projek yang sangat genius daripada Master Zainul dan Master Lyna untuk membantu semua ahli iReach dari segi capaian informasi. Saya percaya belum ada lagi group lain yang tampil dengan sesuatu yang sangat istimewa seperti ini.
    Forum
    Forum yang sangat menarik dari 3 ahli panel. 2 wakil kaum suami dan 1 wakil dari kaum isteri. Dapat disaksikan dalam forum ini bahawa bisnes Shaklee bukanlah bisnes satu hala yang mana hanya melibatkan kaum wanita, tetapi ia sebenarnya bisnes keluarga, dimana suami turut terlibat, malah anak-anak menjadi penyokong hebat di sebalik kejayaan bisnes.

    Kupasan demi kupasan yang sangat menarik dari setiap panel, bagaimana untuk merancang strategi dan bersama-sama berkerjasama untuk berjaya dalam bisnes ini.


    Antara ahli RichFamily yang hadir dan sempat bergambar bersama

     Sesi akhir menyaksikan perkongsian motivasi secara santai dari En Amin Idris.


    Apa yang beliau tekankan dalam perkongsiannya, MATLAMAT. Jika mahu berjaya dalam apajuga perkara, especially dalam bisnes, matlamat hendaklah ditetapkan dengan jelas. Jika matlamat tidak dinyatakan dengan jelas, ia mungkin sukar untuk dicapai.  Umpama kalau kita pergi ke KFC dan hanya memberitahu staff KFC "Saya nak makan yang sedap-sedap", pastinya staf KFC tersebut takkan mampu memberikan menu yang kita mahu kerana apa yang kita mahu tidak specific.

    Kan lebih baik jika kita katakan pada staff tersebut " Saya nak dinner plate, hot and spicy, saya tak mahu ais dalam air saya, dan saya mahu tambah cheesy wedges". Pasti dengan segera beliau boleh sediakan apa yang kita oder tadi.

    Begitulah juga dengan matlamat yang patut dibuat secara jelas jika ingin berjaya dalam bisnes Shaklee.
    Matlamat yang jelas perlu dibuat " Saya mahu buat sale sebanyak 3000uv bersamaan RM9000 pada bulan Mac 2014 dengan menjual sebanyak 100 canister ESP"
    Spescific bukan?


    Dan tak lupa, sebelum break untuk makan tengahari, diselitkan acara Leaders Parade, dimulai dengan parade dari Key Coordinator, Sr Key Coordinator dan Master Coordinator.

     

    Hadiah buat para Masters iReach. Trofi dan sekeping syiling emas 1oz limited edition. Terima kasih yang tak terhingga buat mentor kami.


    Majlis tamat kira-kira jam 5.30 petang. Alhamdulillah semua peserta sangat berpuas hati dan bersemangat sebaik sahaja keluar dari dewan ISM ini. Semoga setiap titipan semangat dari para mentor akan membantu anda melonjakkan semangat perjuangan dalam bisnes Shaklee.


    Insya allah, kami sebagai Masters dari RichFamily juga sedang merancang sesuatu yang lebih sistematik untuk semua ahli RichFamily. 

    We learn from great mentor, and we will duplicate to be great mentor, also we will teach our team to be like us. 

    Jom jadi sebahagian dari kami.
    Jika anda mendaftar keahlian Shaklee, tak semestinya anda mendapat semua previlege ini, tapi jika anda mendaftar dengan kami di RichFamily, pasti sekali anda dapat kesemuanya.

    Saya adalah pengedar sah Shaklee untuk kawasan Subang Bestari dan Kota Damansara


     Lydzar RusmanSHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head

    Promosi Mac 14 : Beli 6 Percuma 1 ESP

    Assalamualaiku.

    Jom kita tengok promosi Mac pulak. Setelah lebih setahun baru sampai semula giliran ESP untuk menjadi item promosi. Memang mengujakan betul!

    Jadi untuk tempoh promosi ni, jika anda membeli 6 canister ESP anda akan bawa pulang 1 canister ESP bernilai RM150 secara percuma.  Ada lagi beberapa perkara PERCUMA untuk anda.

    • SATU CANISTER ESP BERNILAI RM150
    • KEAHLIAN PERCUMA BERNILAI RM75
    • REBAT TUNAI RM36



    Insya allah saya yakin dah ramai yang tahu tentang kelebihan, kebaikan dan istimewanya ESP Shaklee ni.

    Kesan paling mudah nampak dan ketara, tentunya pada kulit dan pada tubuh. Rasa kulit glowing dan tubuh bertenaga aje. 


     Pendek kata, boleh je baca summary daripada poster ni.


    Jom baca lagi dan lagi tentang ESP yang telah pon saya tulis sebelum ni disini : SEGALANYA TENTANG ESP

    Dan kalau dah buat keputusan nk order set promosi ni, jangan lupa kontek saya melalui info kt bawah ni yer..

    Saya adalah pengedar sah Shaklee untuk kawasan Subang Bestari dan Kota Damansara


     Lydzar RusmanSHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head