Lydzar

Saya Norliza Rusman, Shaklee Independent Distributor anda. Pengedar sah Shaklee anda bagi kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari. Memasuki umur 31tahun, saya sangat suka berkongsi kebaikan vitamin dan produk  Shaklee dengan anda.

Berpengalaman selama lebih 2 tahun dengan pengambilan vitamin Shaklee, saya sangat berpuas hati dengan keberkesanannya. Jadi saya mengambil keputusan untuk menyebarkan manfaat produk Shaklee kepada semua orang. Bermula dengan vitamin untuk penyusuan dan ia benar-benar membantu dalam perjalanan breastfeeding saya dengan anak-anak. Jadi saya tak mahu kebaikannya tersimpan untuk saya seorang sahaja, malah saya mahu semua ibu merasa gembira apabila susu banyak, badan sihat bertenaga, kulit cantik, hubungan dengan suami harmoni dan sebagainya lagi.  The list goes.

Bermula bulan Jun tahun 2011, saya sign up sebagai Shaklee member dan mula menyebarkan kebaikan vitamin Shaklee kepada wakan-rakan terdekat. Dan menggunakan medium social networking untuk menyebarkannya kepada rakan-rakan jauh. Alhamdulillah, kini saya dh berjaya menjana pendapatan impian saya hanya dengan bisnes Shaklee. Ianya mudah dan flexible. 

Jadi kalau anda sedang mencari suplemen untuk pelbagai tujuan;
  • Hamil, Berpantang dan Menyusu Bayi
  • Kesihatan seisi keluarga
  • Kesihatan kanak-kanak
  • Kesihatan lelaki
  • Kesihatan Jantung dan Program Diabetes
  • Kesihatan dan kecantikan kulit
  • Pelbagai lagi
Anda boleh terus menghubungi saya untuk mendapatkan konsultasi produk dan health concern anda ye.  Jangan malu dan segan, sebab semua pertanyaan anda akan dilayan dengan baik oleh saya
  Lydzar Rusman
SID : 859948
Mobile: 013 3583424
lydzar@gmail.com
http://semuasihatselalu.blogspot.com
https://www.facebook.com/KedaiTripleS
Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head