• Pengedar By Negeri
  • Mealshake & Omega Guard, kanak-kanak sihat dan bijak


    Entry ini khas untuk ibu bapa yang mahu anak-anaknya sentiasa sihat, bergerak aktif, penuh tenaga dan mudah belajar.  Mesti anda dah pernah dengar tentang Mealshake kan? Mealshake memang agak glamour sebagai suplemen yang berupaya meningkatkan selera kanak-kanak. Daripada tak mahu makan, kini asyik nak makan je. Ramai ibu beri feedback ni.

    Bagi ibu bapa yang mendapati anak mereka kurang selera makan dan selalu demam, batuk dan selsema, set ini amat sesuai utk diberikan kepada mereka. Saya gabungkan Mealshake dan Omega Guard khas untuk kanak-kanak.


    Dalam set ini mengandungi Omega Guard dan Mealshake.



    Omega Guard – mengandungi DHA dan EPA serta asid lemak lain yang penting untuk pertumbuhan otak dan mata, serta peredaran darah dan aktiviti sel bagi memastikan keseluruhan tubuh mendapat kekuatan bagi melawan jangkitan yang berbahaya.

    Omega Guard ni anak-anak saya panggil vitamin pecah. Memang moment ceria bagi mereka apabila Omega digigit dan meletup 'POP' didalam mulut.
    Omega Guard yang bersifat anti-inflammatory, selain membantu masalah keradangan@inflammation, juga bantu memanaskan dada dan memudahkan kahak mencair dan senang dibuang oleh kanak-kanak.
    -Merupakan minyak ikan terbaik
    -Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dll
    -EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak dan meningkatkan daya ingatan.

    Mealshake – suplemen ala multivitamin dalam bentuk serbuk untuk kanak-kanak. Hanya beri mereka dos yang sesuai mengikut umur anak-anak anda. Satu canister ni boleh bertahan 1-2bulan tau. Jom baca fakta menarik tentangnya :

    •  Nutrien yang lengkap - Memberikan 24 jenis vitamin A-Z yang penting, mineral dan mineral yang dikesan. Kekurangan mineral surih akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi lesitin soya yang bertindak secara sinergi dengan vitamin larut lemak.
    • Bekalan nutrien utama untuk sel-sel - Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam pembentukan kulit, kuku, rambut, organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
    •  Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
    • Anti-oksida - Mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang komponen anti-oksida untuk anti-penuaan.
    • Memulihkan kulit- Mengandungi besi vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel-sel darah merah yang sihat, sekali gus memperbaiki kulit
    • Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk mengeluarkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
    • Rasa yang sedap untuk tua dan muda - minuman yang sedap dengan fruktosa semulajadi ; mempercepat pengisian semula nutrien yang perlu untuk badan; tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan.
    Mahal? Tak de lah. Harganya setanding dengan kualiti dan pastinya dapat memenuhi kehendak anda yang mahukan anak sihat dan cergas. Dapatkan yang terbaik untuk anak-anak anda dengan harga penjimatan berbaloi! Tak lain tak bukan, pastinya dari Kedai Triple-S. Hubungi saya untuk konsultasi produk secara percuma!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.


      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head