• Pengedar By Negeri
 • Set Shaklee : Family Total Wellness Program

  Family Wellness Program : Set ASAS Shaklee yang esuai untuk seluruh ahli keluarga demi menjaga kesihatan keseluruhan mereka.

  Set ini sangat sesuai juga untuk wanita yang sedang menyusu, sedang berpantang, sedang dalam proses pemulihan selepas pembedahan, mereka yang sering keletihan dansebagainya dengan penambahan beberapa vitamin lain seperti Afalfa dan Ostematrix.

  Family Total Wellness Program
  ESP : ESP adalah makanan tambahan berasaskan kacangsoya. ESP telah diiktiraf seluruh dunia melalui kajian yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protin yang tinggi yang pernah dihasilkan.
  Ianya dihasilkan dari kacang soya 'non-GMO' yang mana ia diproses pada kadar suhu yg rendah.

  Vitalea : Multivitamin dan mineral yang pertama dicipta. Tablet Vitalea disaluti dengan serbuk nutrisi spirulina. Ianya merupakan tablet multivitamin yang paling cepat larut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral didalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

  Vitamin C : Setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5hidangan buah oren dan kajian telah mendapati bahawa 2 tablet vitamin C mampu kekal dlm plasma darah kita selama 24jam. Setiap tablet mengandungi bioflavanoid dan ia mempunyai kemampuan untuk meningkatkan keberkesanan vitamin C dalam tubuh kita.

  BComplex : mengandungi lengkap dengan 8 komponen penting vitamin B termasuklah 100% biotin dan asid folik. Bioavailability (kadar kebolehserapan) vitamin B Complex sangat tinggi dan berkualiti.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
  Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.

  * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced
  .

  Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 


  Lydzar Rusman,  
  SHAKLEE ID : 859948
  Kedai TripleS (K3S)

  Mobile/ WhatsApp :013-3583424
  Facebook Twitter
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head