• Pengedar By Negeri
  • Testimoni : Seribu satu khasiat Afalfa

    Salam Isnin, Seronok rasanya bila membaca sharing dari para customer di group EXCLUSIVE customer kami. Bermacam-macam cerita yg dikongsikan dan pastinya terlalu banyak cerita gembira berkaitan dengan produk Shaklee yang mereka consume.

    Hari ni saya nak share salah satu testimoni tentang Afalfa.

    Afalfa memang dikenali sebagai herba/tumbuhan 1001 khasiat. Sebab itu lah kami telah memasukkannya kedalam beberapa set yang kini menjadi kegilaan ramai wanita. Antara set yang mengandungi Afalfa ialah Set Breastfeeding, Set Slimming dan Set Feminin.

    Afalfa di dalam Set Breastfeeding terkenal sebagai milk booster semulajadi. Bukan saya sorang yang kata, tp memang ramai sangat ibu breastfeeding yang mengakui keberkesanannya. Manakala Afalfa dalam set Slimming berfungsi sebagai fiber, dimana fiber berfungsi untuk mengangkut lemak-lemak untk dibuang ketika proses membuang air besar. Dan dalam set feminin pula Afalfa dikenali sebagai 'perapat', untuk menghangatkan lagi hubungan intim antara suami dan isteri. Bukan itu sahaja, ia  mampu mengurangkan gejala keputihan yang biasanya dialami oleh kaum wanita. Seribu satu khasiat Afalfa

    Jom baca apa kata Happy Wife, nama sebenar kena undisclosed atas permintaannya sendiri.




    Ini adalah experiencenya sendiri. Kita sendiri boleh terasa aura gembira yg disampaikan melalui testimoni ini. Secara ringkasnya, Puan Happy Wife dapat merasakan kesan ala 'kacip fatimah' semenjak mengambil Afalfa dan beliau juga mendapat pujian dari suaminya. Isteri mana lah yang tak happy kalau suami yang memuji kan?

    Jadi jika cikpuan para isteri yang terasa ada something yang perlu diperbaiki, apa kata anda turut ikut jejak langkah Puan Happy Wife. Anda boleh dapatkan Afalfa dari mana-mana set yang saya listkan diatas tadi.

    Hubungi saya untuk konsultasi produk dan pesanan ye!!

    **Ini adalah testimoni berdasarkan pengalaman tersendiri. Kesan vitamin adalah berbeza mengikut individu**
    ------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.

    * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced
    .

    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 
       
      Lydzar Rusman,
    Mobile: 0123103787
    lydzar@gmail.com
    http://semuasihatselalu.blogspot.com
    https://www.facebook.com/KedaiTripleS
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head