• Pengedar By Negeri
  • Rahsia Hidup Sihat Tanpa Penyakit Kritikal Dengan Tonik Ajaib, Anda Pasti Teruja Membacanya.


    Sudah tentulah semua orang MAHU, kan? Dan INSYA ALLAH memang ada caranya.

    Dalam keadaan dunia yang semakin moden, arus pembangunan semakin pesat, pencemaran terlalu terbuka dan gaya hidup terlalu pantas dan mahu cepat, ramai golongan dewasa yang stress, tertekan dan terpaksa berlumba-lumba demi kelangsungan hidup.

    Keadaan sebegini tidak mendatangkan ketenangan dan kedamaian dalam hidup golongan dewasa masakini sehingga menyebabkan mereka sangat mudah untuk terdedah dengan risiko pelbagai masalah kesihatan.

    Keadaan aman bahagia seperti tidak dapat dirasai lagi, mereka mengalami pelbagai situasi dan risiko yang membahayakan nyawa..

    ADAKAH?

    • Anda tertekan dan stress setiap hari berdepan kesesakan jalanraya untuk sampai ke pejabat, dan dipejabat pula tertekan dan stress dengan timbunan kerja yang dateline nya semakin hampir.
    • Anda terlalu sibuk, makan hanya mengikut kesempatan yang ada tanpa mengambilberat kandungan nutrisi malah kerapkali memesan fast food untuk memenuhkan perut yang lapar
    • Anda tiada masa langsung terluang untuk aktiviti riadah atau bersenam bersama keluarga.
    • Anda terdedah kepada pelbagai pencemaran seperti asap rokok, asap kereta dan asap kilang serta terdedah kepada kesan radioaktif di tempat kerja.
    • Anda telah pun bergantung pada ubat-ubatan hospital yang Doktor sarankan untuk masalah darah tinggi, kencing manis, depression
    • Anda kelihatan tua sebelum usia seperti umur 50an walaupun baru berumur 30an, wajah berkerut-kerut penuh garisan dan kedutan, rambut semakin penuh beruban.
    • Anda selalu diserang demam dan sakit-sakit berlarutan sukar sekali untuk sembuh dalam masa yang singkat.
    Jika ada diantara jawapan anda adalah YA, maka anda wajib teruskan membaca lagi informasi dari entry saya ini.

    BIAR SAYA BANTU ANDA DENGAN MEMPERKENALKAN..



    APA KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE?

    Ternyata Vivix, cecair pekat berasaskan anggur Muskadin mampu membantu tubuh badan kita untuk kekal sihat. Jom kita teliti apa yg Vivix offer pada kesihatan kita.
    • Dikenali sebagai tonik ajaib, 'Suplemen 'One For All'
      Produk kategori antioksidan dalam bentuk cecair pekat yang diteliti pembuatannya dan juga dikatakan mampu menampilkan tubuh si peminum kelihatan muda 25tahun dari usia sebenar.
      Boleh diamalkan oleh golongan dewasa untuk pelbagai jenis masalah kesihatan.
    • Rangkaian suplemen yang hanya menggunakan bahan-bahan dari sumber semulajadiShaklee memang terkenal sejak sekian lama untuk menghasilkan produk-produk bermutu tinggi yang mendapat pengiktirafan dunia dan hanya fokus pada bahan-bahan semulajadi sahaja.
    • Vivix sangat mudah diamalkanKhas untuk mereka yang mengalami kesukaran untuk menelan tablet, Vivix dalam bentuk cecair pekat yang boleh terus dinikmati atau pun boleh dibancuh dengan segelas air.
    • Produk yang dipercayai berkesan dan sangat disukai oleh golongan wanita dan lelaki.
      Oleh kerana bahan-bahan asasnya bersifat antioksidan, Vivix mampu membantu memperbaiki tekstur kulit serta membantu proses penurunan berat badan. Ini menyebabkan si pemakan nampak lebih cantik, lebih kurus dan lebih sihat terjaga.

    Banyak kan?

    Malah ia sebenarnya lebih dari itu.

    Cuba anda perhatikan, kenapa ada sesetengah orang tua dalam keadaan sihat, dan ada orang tua dengan keadaan yang sentiasa perlu menelan ubat.

    Penuaan bermula apabila proses tumbesaran berhenti dan sel-sel tubuh mula merosot. Pelbagai faktor mendorong tubuh kita agar tua dengan lebih cepat antaranya tekanan dan pencemaran yang meyebabkan kerosakan sel protin pada badan kita.

    Dan BERITA BAIKNYA, proses penuaan ini boleh diperlambatkan dengan pengambilan Vivix.

    APA KATA MEREKA?


    Saya cedok serba sedikit review pengguna yang telah mengamalkan Vivix untuk beberapa kes seperti;

    1. Vivix memperbaiki komplikasi kaki buruk akibat diabetis
    Testimoni dari Master Wan Fatihanum tentang ibunya.


    Ma dah lama hidup dgn diabetes, ingat lagi sejak mengandungkan adik yg kedua bongsu 20 tahun lebih yg lalu. Kalau dulu bacaan diabetes 23, 17..hari ni JENG JENG JENGGGGGG...
    7 YE.DIULANG..7 SAHAJA..Patutlah balik kampung raya haji haritu tengok ma makin sihat. Katanya kawan-kawan ramai tegur kenapa nampak dah berisi sekarang. Tau-tau jelah diabetes membuatkan penghidapnya jadi susut berat badan. Sekarang dah sihat, hepinyaaaaa..Lagi satu saya perhatikan sendiri kulit tangan ma tidak kering lagi, dah semakin moist. Kalau dulu nampak sgt kering.Extra benefit ok!


    2. Vivix membantu mengurangkan kesengsaraan seorang pesakit strok
    Disebabkan dah lebih 6 bulan tapi masih belum recover, saya cuba bagi mak Vivix.. Sebelum ni tak bagi sebab saya takut mempengaruhi kadar kecairan darah mak sebab ambil Warfarin kan.. Lepas 'study' punya 'study' dan yakin, saya tekad belikan mak Vivix beberapa hari lepas bila saya bawa mak balik KL ni.. Dalam waktu terdekat ni akan buat test kecairan darah juga.. 
    Alhamdulillah dalam tempoh 2 3 hari bagi mak Vivix ada peningkatan. Tangan mak yang dah mengerekot keras dah mula lembut dan ringan semula.. Dan semalam abang dah 'train' mak berjalan guna tongkat satu berkaki empat.. Memang dah boleh.. Syukurkan.. 
    Usaha yang terbaik selebihnya Allah yang tentukan.. Vivix bukan sahaja untuk stroke tetapi untuk semua.. Vivix ni tonik antioksidan yang bertindak sehingga ke selular. Itu yang best.. Kalau anda sayangkan ibu bapa, diri sendiri dan keluarga, minumlah Vivix.. Ia membantu menghalang stress oksidatif

    Sebagai penghargaan kepada anda yang mahu sentiasa pastikan diri terkecuali dari risiko-risko sakit kritikal diatas, saya akan memberikan anda lebih banyak panduan dan tips berkaitan dengan isu-isu kesihatan anda secara specific jika anda membeli Vivix ini pada saat anda selesai membaca perkongsian saya ini.

    Ianya exclusive dibuat berdasarkan kes anda nanti.

    Klik butang di bawah untuk terus membuat order.


    Eh tunggu dulu, saya ada OFFER yang lebih menarik. Jika anda order TWINPACK ini, anda akan dapat lebih banyak perkara PERCUMA. Lebih tempting kan? :)


    Harga retail VIVIX : RM475 ..
    Pembelian 2 botol Vivix akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA!

    Jadi segeralah bertindak sekarang jika anda nak segera rasai kehebatan produk yang lebih dikenali sebagai TONIK AJAIB ini.

    Boleh hubungi saya untuk penjelasan yang lebih detail dan bagaimana anda mampu membeli Vivix sekaligus menjana pendapatan membuat side income melalui bisnes Shaklee juga.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.

    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 


      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424