• Pengedar By Negeri
  • Promosi Januari : Advanced Joint Health Beli 6 Percuma 1

    Salam semua!

    Masuk bulan baru, of course la Promosi terbaru jugak kan. So bulan ni, turn Advanced Joint Health Tablet pulak.

    Memang ramai lah anak anak yang happy sebab ini adalah suplemen kegemaran ibu bapa dan mertua mereka. Masa terbaik untuk grab promosi ni sebab boleh bagi stok 7 bulan untuk parents mereka.

    Promosi Januari Buy 6 Free 1


     Beberapa ramuan yg terdapat dalam AJHT yang memberikan manfaat kepada sendi;

    Advanced Joint Health Tablet Shaklee

    Suplemen untuk sendi
    Dan perbezaan AJHT dengan produk sendi yang lain adalah, AJHT tidak mengandungi Kondroitin Sulfat.
    Mengapa ia bebas dari Kondroitin?  Sebenarnya kondroitin sulfat tidak akan diserap dengan baik jika diambil secara oral. Penyelidikan terbaru mendapati kondroitin sulfat boleh mengganggu serapan ekstrak glukosamin yang biasanya diserap dengan baik jika diambil secara berasingan. Jadi, teliti label suplemen sendi anda dan pilihlah AJHT kerana ianya terbukti berkesan dan tidak mengandungi Kondroitin Sulfat


    Jemput baca Info lanjut tentang Advance Joint Health Tablet di link INI

    Salah satu testimoni pengguna

    Jemput baca testimoni pengalaman Pn Alin...(sumber: from her blog)....


    "...Saya sering sakit bahu belikat apabila duduk lelama mengadap PC, pasti terasa bahu belikat tegang dan tak selesa. Selain itu, sejak extend breastfeeding Dzakirah, kaki sering didatangi en. biawak a.k.a simpul biawak... hehe its happen bila guna kasut yg tak berapa nak tinggi pun... Bunyi keriok-keriok sering juga berkumandang tatkala bila nak duduk antara 2 sujud... Normally ni semua anggapan pengambilan kalsium yang tak cukup...Tapi sedar tak anda, ia bukan sekadar tak cukup kalsium... itu tandanya anda mengalami sakit sendi yg "mild"... puncanya?? Tahukah anda kekerapan melakukan aktiviti seperti kedudukan poster yg tak betul yg terlalu lama, sering dukung anak, tidur yang salah posisi dan juga sering mengangkat benda-benda berat, boleh mengundang sakit bila kekerapan aktiviti-aktiviti ni secara longterm... maka terjadi ler sakit sendi lutut,sakit sendi tangan,sakit sendi kaki,sakit sendi bahu,sakit sendi siku..Alhamdulillah selepas 5 hari mengambil Advance Joint Health Tablet (2 biji) + osteomatrix (4 biji) sebelum tidur... dah tak ada bunyi keriok-keriok pada lutut. Rasa licin saja sendi-sendi terutama bila bangun dari duduk antara 2 sujud, naik tangga mahupun duduk lelama depan PC. Kalau tak, memang terasa.Alhamdulillah, dengan izin Allah jua. Saya suka !! kini saya hadiahkan juga kepada mak & ayah saya, nenek-nenek saya.
    -------------------------------------------------------------------------------------


    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.

    * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced
    .


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 




      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head
    TwitterLatest tweet: Salam Tahun Baru 2013 dari K3S http://t.co/1QCELPYN Follow @lydzar Reply Retweet   06:57 Jan-01

    1 comment:

    1. After reading some nice stuff in your article I really feel speechless, because it is quit pretty article.advanced joints Beside this it is also a long lasting article. Thanks for giving me such type of useful information..

      ReplyDelete