• Pengedar By Negeri
  • Set Kecantikan Kulit Shaklee untuk Kesihatan & Kecantikan Kulit

    Hai semua wanita cantik seluruh Malaysia! Terima kasih kerana sampai juga anda ke blog saya.
    Hari ni saya teruja sangat nk berkongsi tentang kehebatan dan manfaat vitamin Shaklee, khas utk kecantikan dan kesihatan kulit. Setelah terlalu banyak testimoni yang para pelanggan kami berikan, maka memang patut pon ianya disampaikan pada anda pulak.

    Ok saya lebih suka share langkah demi langkah kepada anda. Bila terlalu banyak suggestion, saya pasti kadangkala anda pening nk pilih yang mana. So this three simple step boleh la dijadikan sebagai panduan pada anda yang baru nk cuba. 

    STEP 1 : DETOX (NYAHTOKSIN)


    Ada yang tanya, kenapa walaupun dh makan pelbagai produk untuk kecantikan kulit, tapi macam tak berkesan pon, malah kadang-kadang jerawat makin menjadi-jadi pulak banyaknya.

    Mungkin ada yg tak tau, punca sebenar masalah jerawat adalah kerana timbunan toksin dalam badan. Dan cara paling senang nk lihat toksin adalah melalui jerawat.

    Proses detox adalah cara terbaik utk menyingkirkan toksin dari tubuh.
    Afalfa Complex Shaklee adalah vitamin/suplemen terbaik utk membuang toksin dan membersihkan darah. So apakata sebelum anda memulakan sebarang suplemen utk kecantikan kulit, mulakan STEP 1 ini dahulu.


    STEP 2 : MELICINKAN KULIT DAN MEMUDARKAN PARUT JERAWAT DENGAN VITAMIN E dengan EKSTRAK BIJI ANGGUR

    kulit licin berseri

    Vitamin E adalah salah satu vitamin ter'glamour' dalam Set Kecantikan Kulit Shaklee kami. Baca lebihlanjut tentang manfaat IMPROVED FORMULA VITAMIN E
    **Ekstrak biji anggur terbukti 20 kali lebih berkesan daripada Vitamin C dan 50 kali lebih kuat dari Vitamin E**
    Nak bebas jerawat, amalkan 1biji Vitamin E setiap malam.
    Nak bebas parut jerawat, amalkan masker Vitamin E. Sapukan saja pada jerawat tu. Dan nantikan hasilnya.

    STEP 3 : MENGANJALKAN DAN MENGGEBUKAN KULIT dengan COLLAGEN POWDER & ESP

    kulit anjal dan berseri

    Kebanyakan mereka yg ambil COLLAGEN POWDER memberi respon terbaik tentang kulit mereka skg dah jadi halus lembut dan gebu saja. Sebab memang antara khasiatnya adalah utk meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan kulit.
    Gabungan lebih mantap bila diambil dengan ESP. Protein dan kolagen sememangnya gabungan terbaik untuk anda yang mementingkan kecantikan dan keremajaan kulit.
    Tips : Mixkan 1 sachet Collagen Powder dgn 1 sudu ESP, minum diawal pagi.

    Konsisten dan saya pasti sangat selepas beberapa jangkawaktu (depends pada tubuh individu) ada saja yg memuji betapa remajanya kulit anda :)
    So dah tau macam mana nk mulakan langkah untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat dengan Set Kecantikan Kulit? Saya harap, sharing ini membantu kalian decide :)
    Dan kalau dh decide, hubungi saya untuk mendapatkan vitamin 'CANTIK' anda ni ye
     ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.
     
      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head