• Pengedar By Negeri
  • Set Penyusuan Shaklee Berkesan Ke?

    Alhamdulillah, rata-rata yang saya perhatikan, memang ramai ibu ibu baru mula sedar akan kepentingan penyusuan susu badan kepada bayinya.

    Buktinya, dalam group penyusuan susu ibu, malah dalam fanpage Kedai Triple S sendiri kerap menerima enquiry dan persoalan tentang penyusuan susu ibu. Dah ramai mula bertanya tentang Set Penyusuan yang kami sediakan.

    Ramai juga yang persoalkan, Set Penyusuan ni berkesan ke? Ye lah kan, takut investment tak berbaloi.

    Tahukah ibu ibu sekalian, investment terhadap kesihatan tak pernah dilihat sebagai sesuatu yang membazir. Bukan kah lebih membazir bila terpaksa membayar lebih untuk rawatan perubatan?

    Set Penyusuan Shaklee berkesan ke?

    Kalau tak berkesan dan tak berbaloi, mengapa terlalu ramai ibu yang cukup bahagia menyusukan anak masing-masing dengan pengambilan vitamin dari set penyusuan ini?

    Buktinya boleh dilihat sendiri dalam exclusive Facebook group untuk para pelanggan kami.



    Ini adalah antara gambar-gambar stok susu perahan yang dikongsikan dalam group exclusive tersebut.

    Gambar adalah milik individu berbeza. Ternyata Set Penyusuan Shaklee berjaya membantu para ibu menyimpan stok penuh peti. Malah ramai diantara mereka terpaksa membeli peti beku (deep freezer) yang baru khas untuk menyimpan stok susu mereka ni.

    Anda agak, stok untuk berapa bulan ni? 6 bulan mungkin, setahun pun mungkin. Alhamdulilah, mereka tak perlu risau jika terpaksa berjauhan dengan anak dalam tempoh seminggu kerana bekalan 'cecair emas'  untuk anak kesayangan sentiasa ada.

    So jika anda adalah bakal ibu yang berazam nak susukan anak selama 2 tahun, jangan ragu untuk mencuba Set Penyusuan Shaklee di Kedai TripleS. Dan of course, anda perlulah lengkapkan  diri dengan ilmu-ilmu penyusuan juga utk lebih 'tough' dalam menghadapi dugaan dan pancaroba dunia penyusuan.

    Yang ini perlukan ilmu dan ketahanan mental dan  semangat anda ye. Vitamin dalam Set Penyusuan mampu membantu dari aspek kesihatan fizikal dan sebagai 'milk booster' sahaja. Selebihnya adalah anda sendiri. Tapi saya memang yakin, anda adalah bakal ibu yang hebat. Of course boleh lalui semua ni.

    Teruja? Nak cuba?
    Hubungi saya untuk info lanjut juga tips-tips penyusuan berkesan.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 

    Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head
    Twitter