• Pengedar By Negeri
  • Family Oriented Business : Shaklee di Hati

    Yang bertudung hijau, tengah pegang microphone tu, yours truly tau.
    Sambil dikelilingi anak-anak riang, saya tengah bersharing tentang Facebook Marketing.

    Ye, beginilah cara kami. Walaupun tekun mengerjakan bisnes, anak-anak dan suami akan turut serta tanda sokongan padu mereka. Orang putih kata, family oriented.
    Pernah ke tengok mana-mana seminar lain berkaitan bisnes mcm ni?


    Ini adalah salah satu keistimewaan kami.
    Selain berjuang memperkenalkan produk Shaklee yang memang GAH dan DIPERCAYAI RAMAI, kami juga memperjuangkan hak anak-anak dan keluarga yang memerlukan perhatian kami sebagai wanita terpenting dalam hidup mereka. Bisnes dan family berjalan seiring.

    Kerana mereka lah kami semakin bersemangat nak jadi lebih maju dan berjaya dengan bisnes Shaklee. Memikirkan nasib dan keadaan anak-anak yang entah bagaimana bila ditinggalkan pergi kerja. Lagi-lagi dengan pelbagai isu berkaitan anak-anak dengan maid/taska sekarang. Risau nya lah hati ini. Dupdapdup berdebar tak henti


    Jadi dalam setiap perjumpaan, kami akan bawa mereka bersama. Biarlah hiruk pikuk dengan jeritan mereka, itulah lagu tema perjumpaan kami. Banyak juga dengar alasan, ibu/wanita berbisnes berat hati nak tinggalkan anak bila kena pergi seminar kan? Jadi, bila dikhabarkan boleh bawak anak dan suami, laju je masing-masing hantar nama untuk pendaftaran. Lagipun seminar macam ni hanya sekali sekala sahaja, selebihnya kami banyak berkomunikasi melalui medium Facebook dan Whatsapp sahaja.

    Mudah kan, inilah bisnes yg sangat dekat dihati kami.

    Nak jugak bisnes macamni? Part-time boleh, home-based boleh, full-time pon boleh je. Hubungi saya ye..PM/Whatsap/emel semuanya akan dilayan dengan baik sekali.



    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5


      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head