• Pengedar By Negeri
  • BONUS Shaklee dah masuk :)

    Alhamdulillah, Jumaat yang penuh berkat. Pagi-pagi sambil prepare lauk bersahur, sempat jugalah browsing Newsfeed FB. Terpana dekat status salah seorang rakan Shaklee.

    "Harimau mengaum" statusnya.

    Memang kami cukup maklum, kalau ada status macam ni setiap tengah bulan. Maknanya bonus Shaklee dah pun dikreditkan ke akaun Maybank semua Shaklee Independent Distributor yang layak mendapat bonus.

    Syukur Alhamdulillah. Bulan Jun yang lepas memang ramai yang perform dan cemerlang. Begitu juga dengan SID dibawah Empayar RichFamily. Kalau dulu hanya saya sorang yang mencecah 4angka, kini dah 7 orang merasai kejayaan yang sama.

    Disaat masing-masing sedang bersiap untuk menyambut Ramadhan dan Syawal, bonus Shaklee masuk bagaikan penyelamat dikala memerlukan :)

    Gembira rasanya apabila dapat membantu anak-anak didik saya mencapai impian mereka. Kami datang daripada pelbagai background kewangan. Rata-rata ibu bekerja dengan gaji basic antara RM1700-Rm3500 sahaja. Tinggal dibandar besar memang memerlukan kami untuk mencari jalan dan peluang lain bagi menambah pendapatan dan membantu meningkatkan income seisi rumah.

    Dan kebanyakan mereka memilih untuk bersama team RichFamily kerana mendapati bidang ini sangat dekat dihati. Dekat dihati bermaksud kami memang sangat mengutamakan family dalam setiap perkara. Sebab itulah semua majlis / kelas / keraian kami bingit dan dipenuhi suara kanak-kanak :)
    Saya sendiri tak sanggup nak join bisnes Shaklee ni kalau terpaksa keluar pegi kelas malam-malam dan tinggalkan anak di rumah.

    So antara yang saya boleh highlight tentang bestnya berShaklee dengan kumpulan yang betul adalah:

    - 24/7 sesi mentoring/coaching bersama upline dan rakan-rakan sekumpulan secara online.
    - kelas & perjumpaan diadakan ikut keperluan dan kalau pergi kelas, memang kami akan angkut anak dan suami datang sekali
    - sistem MLM yang adil

    Semoga saya dapat membantu lebih ramai orang untuk meningkatkan taraf ekonomi keluarga mereka. Dan seterusnya, kami akan dengar harimau mengaum setiap tengah bulan :)

    Berminat nak join team Shaklee RichFamily saya? Kontek ai tau :)

     ---------------------------------------------------------------
    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pengedar Shaklee dan pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, SeksyenU5. 


      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head