• Pengedar By Negeri
  • ADVANCED JOINT HEALTH TABLET : PROMOSI BULAN RAYA

    Assalamualaikum dan Salam Jumaat buat semua reader blog Semua.Sihat.Selalu.

    So hari ni saya nak announce Promosi Terbaru untuk bulan Ogos.
    Sangat Perfect jika anda mahu jadikan ia sebagai hadiah hari raya buat ayah bonda dan nenda tercinta :)

    Jika ada sesiapa bertanya, vitamin apa untuk orang yang selalu sakit belakang, sakit lutut dan sakit sendi? Tentulah ADVANCED JOINT HEALTH TABLET jawapannya :)



    Advance Joint Health Tablet (AJHT) terpilih lagi untuk menjadi produk promosi oleh pihak Shaklee Malaysia.

    Apa yang menarik tentang AJHT ni, Shaklee dan kajian klinikalnya memberi guaranti si pemakan akan dapat rasakan kesannya seawal 5 hari sahaja. So memang terbaik untuk ibu bapa kita yang sedang mengalami sakit-sakit sendi cuba ambil AJHT ni. Maklumlah, bila sakit sendi-sendi, sukar untuk mereka berjalan, beraktiviti malah kadangkala sambil baring pun terasa kesakitannya.


    Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi sendi.

    Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.

    Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

    Satu botol AJHT mengandungi 60tablet sahaja. Pengambilan yang konsisten bakal merubah gaya hidup ibu bapa kita yang pastinya menggembirakan hati mereka.

    Jom baca sedikit testimoni pengguna :

    Farah Nizam Mak saya ambil joint health,sblm ni nk jln x blh sangat lutut selalu sakit dan klu x tahan kena injection bru ok pas sy cadangkan ambil joint health skrg ni dh ok berjalan dan lutut dah x sakit x perlu bergantung dengan ubat doktor

    Yana Hime sy bg ayah sy ajht sbb sakit lutut. klu duduk bersila selalu susah nk bangun. ayah ambik 2x sehari. dlm sebulan lutut dia dh kurang sakit2. nk bgn pun tak susah dh.

    Sue Mp saya dah ambil sebab alami sakit lutut. kalau nak bangun tu pnya la susah. Alhamdulillah berkesan sbb selepas ambil seawal 2 hari sakit dah berkurangan dan skrg dah tak rasa sakit lagi. Memang berkesan dgn saya produk ini.
    Norma Linda my mum n my tok i bg makan..ok katanya..ringan bdn..my ofismate pn ada ambk..dia sakit2 lutut xle jalan laju2..tp skrg dh makin ok...kalau tuk sakit2 blkg pn ok

    Alhamdulillah, seronok baca feeedback positif dari mereka kan?
    So jika anda adalah anak yang mempunyai ibu bapa atau atuk nenek yang ada masalah seperti mereka, apa kata anda cuba hadiahkan mereka sebotol AJHT sempena raya ni. Tentu seronok jika dapat lihat mereka mampu melayan tetamu yang datang beraya kat rumah dalam keadaan sihat dan cergas.

    Dapatkan segera tau..

    ----------------------------------------------------------------------------
    Saya adalah pengedar Shaklee di kawasan Subang Bestari dan Kota Damansara


    Lydzar Rusman
    Shaklee ID : 859948
    Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424
    Facebook
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head
    Latest post: Promosi Ogos. Nama glamor AJHT. Beli 6 dapat 7. PM untuk oder
      Like · Comment · Share