• Pengedar By Negeri
  • Fairuz Ambil Penawar Sakit Lutut Ini Dan Kembali Beraksi Macam Juara Bola Dunia

    Fairuz berumur 34 tahun, memang sangat tahu kepentingan bersukan dan bersenam untuk mendapatkan tubuh yang sihat. Memang sejak muda, zaman study dekat universiti dahulu beliau aktif dengan beberapa jenis aktiviti sukan.

    Futsal adalah antara sukan wajib setiap hari Khamis. Tidak mengapa isteri tunggu seketika setiap malam Khamis, tapi acara Futsal wajib pergi juga. Tanpa gagal, beliau akan pergi juga ke padang futsal untuk mengeluarkan peluh sambil bersosial dengan kawan-kawannya.


    Dah macam video kat atas lah gaya bersembahan Fairuz bila di gelanggang Futsal. Hebat kan?

    Jadi, selain untuk gaya hidup sihat, sebenarnya Fairuz memang suka bila kawan-kawan puji skill beliau bermain. Bangga saja hati bila dipuji. Malah kerap juga mendapat permintaan untuk 'personal coaching'. Wahhhhh!

    MALANG TAK BERBAU

    Fairuz pergi kerja menunggang motorsikal untuk mengelak kesesakan jalan dan beliau bencikan perasaan stress mencari parking di pejabat. Jadi motorsikal memang teman baik beliau. 

    Pagi Rabu yang hening, hujan lebat tak henti-henti, Fairuz redahkan juga kerana beliau ada kerja penting yang perlu diselesaikan segera di pejabat. 

    Walaupun Fairuz menunggang dan mengendalikan motor dengan baik, tidak semena-mena tiba-tiba beliau terasa tubuhnya terbang diawan. Dan dengan sekelip mata beliau melihat motorsikalnya 10meter di hadapan sedangkan beliau mula merasakan lututnya pedih dan hangat. 

    Rupanya Fairuz tidak perasan lubang besar di depan. Air memenuhi lopak dan Fairuz telah melanggar lubang tersebut. 

    Fairuz tidak dapat bergerak dan bangun. Dalam sekejapan sahaja, beberapa penunggang motorsikal yang lain berhenti dan memberi bantuan. Fairuz dihantar ke hospital berhampiran dan kaki beliau terpaksa disimen kerana patah. Berdenyut-denyut rasa, bermula dari lutut ke bawah. 

    TINGGALLAH FUTSAL, BEREHATLAH LUTUT.


    Selama hampir 2tahun, hati Fairuz meronta-ronta mahu ke gelanggang futsal namun terpaksa dipendam. Lututnya terasa begitu nyeri, sakit tak terperi jika beliau cuba berlari. Tinggallah futsal, tangis hati Fairuz. 

    Fairuz bernasib baik kerana beliau tidak perlu bergantung kepada tongkat untuk berjalan dan bergerak. Selepas 4bulan dari tarikh kemalangan, kaki beliau hampir pulih, namun untuk berlari Fairuz belum mampu berlari setangkas dahulu. Atas saranan Doktor juga, kaki dan lutut Fairuz tidak boleh digunakan dengan terlalu lasak.

    ISTERI BANTU CARI PENAWAR LUTUT APABILA LIHAT SUAMI KERAP MURUNG

    Isteri Fairuz, Nana memang mementingkan kesihatan secara semulajadi. Dan Nana memang bersungguh-sungguh mahu suaminya pulih walaupun dia tahu risiko akan ditinggalkan setiap malam Khamis akan berulang lagi. Tapi demi kegembiraan suami, Nana tak kisah cuba macam-macam produk untuk pulihkan lutut Fairuz.

    Terkini, Nana baru saja sign up keahlian dengan sahabatnya. Asalnya Nana mahu beli Set Kecantikan untuk selesaikan masalah jerawatnya. Dah hampir 8tahun Nana menderita dengan masalah jerawat yang tak mahu surut. Alhamdulillah, setelah hampir 4bulan Nana ambil Set Kecantikan tersebut, masalah jerawatnya hampir selesai. Tinggal nak uruskan parut-parutnya sahaja pula.

    Lebihkurang macam inilah kulit Nana sekarang. 

    kredit gambar : cikjatt
    Fairuz pun dah lega tengok kulit isterinya yang semakin pulih. Sebab itu, bila Nana pujuk-pujuk suaminya makan produk dari keluaran yang sama dengan Set Kecantikan tadi, Fairuz bersetuju. 
    Sebab Fairuz memang sudah saksikan keberkesanan produk tersebut pada isterinya. 


    SET KESIHATAN SENDI UNTUK FAIRUZ YANG CEDERA




    Demi isteri, demi futsal dan demi kesihatan lututnya, Fairuz telan sahaja apa yang Nana hulurkan pada beliau setiap hari.

    Nana juga bekalkan beberapa 3biji Omega Guard untuk dimakan selepas waktu makan tengahari. Waktu malam pula Nana suapkan 2biji Joint Health Tablet dan 4biji Ostematrix.

    Walaupun Nana dah suruh Fairuz baca setiap satu fungsi vitamin yang diberi, namun Fairuz tak baca. Fairuz yakin dan percayakan usaha isterinya akan memberi kesan positif pada lutut beliau. Insya allah dengan izin Allah.


    ALHAMDULILLAH, HERO FUTSAL KEMBALI BERAKSI MACAM JUARA BOLA DUNIA

    Alhamdulillah, kini Fairuz dah kembali ke gelanggang. Cumanya kini, setiap kali beliau ke padang futsal, beliau akan ajak Nana turut serta agar Nana tidak kesunyian tinggal di rumah berseorangan.

    Fairuz sudah boleh berlari laju, dah boleh menggelecek bola, dah boleh ke sana ke mari macam dahulu. Besar jasa dan usaha isterinya untuk membantu beliau kembali sihat dan keluar dari kemurungan. 

    Nana kata dia beli Set Kecantikan dan Set Kesihatan Sendi ini daripada Kedai Triple S.

    Jangan biarkan kekesalan menyelubungi anda pada masa akan datang jika anda juga pernah kemalangan sehingga lutut tidak mampu berfungsi dengan baik.

    Ada lebih 200 testimoni yang semuanya sangat  berpuashati. Sekarang,mari saya tunjukkan beberapa testimoni yang begitu baik untuk dikongsikan




    Kawan Nana memang tidak sekadar bercakap kosong apabila memang dah ada 200 testimoni tak termasuk testimoni Fairuz tadi.

    Kalau anda tak tahu kontek info Nana, anda kontek saya aje lah. :)

    Lydzar Rusman
    Shaklee ID : 859948
    Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424