• Pengedar By Negeri
 • Skin Care / Fertelity Set : GLA Complex

  Anda pasti belum berapa mengenali GLA Complex dari Shaklee.

  Tapi saya pasti anda biasa sangat dengar pasal EPO.

  Evening Primrose Oil (EPO) berkualiti untuk kesihatan dan kecantikan. Sejenis bunga liar berwarna kuning, digunakan sebagai bahan kesihatan sejak dulu lagi. EPO yang diperah daripada biji, kaya dengan Asid Gamma – Linolenik (GLA), sejenis asid lemak diperlukan kulit.


  Sumber EPO : DuniaHerba  Untuk pengetahuan anda, GLA Complex daripada Shaklee menawarkan sesuatu yang lebih baik dari  EPO.  GLA (asid linolenik gama) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin - bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses-proses badan yangg normal. Minyak benih bunga matahari adalah satu lagi sumber asid-asid lemak Omega-6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.

  • Menggalakkan kesihatan semasa kitaran haid
  • Menyokong sistem imun
  • Setiap kapsul Shaklee GLA Complex mengandungi asid-asid lemak utama daripada campuran minyak bunga matahari dan vitamin E, serta Shaklee Guard, iaitu sistem antioksidan semulajadi Shaklee yang eksklusif untuk memastikan keberkesanan penuh dan kesegarannya
  • Vitamin E membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel
  Nak cuba??

  Tips : 
  Ambil sebiji GLA Complex sebelum tidur, dipercayai dapat membantu memecahkan lemak ketika kita sedang tidur. 
  GLA juga bagus untuk kesuburan, kecantikan kulit dan kestabilan hormon.  
  GLA juga bagus utk mengawal kencing manis, darah tinggi dan kolestrol.


   
  Berminat untuk mencuba produk Shaklee? Hubungi saya di lydzar@gmail.com atau SMS ke 012-3103787.