• Pengedar By Negeri
  • Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

    Ni gambar last week. Ruam penuh belakang leher Hilda. Maybe sebab cuaca panas, so rashes ni saje nk lepak-lepak kt belakang leher dia.



    Alhamdulillah after less than a week.



    Rahsia kulit Hilda kembali jelita adalah;


    Herbal Blend®
    Multi-Purpose Cream  
    • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
    • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
    • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
    Actually selepas 2hari saya sapukan Herbal Blend ni kt leher Hilda, rashes tu dh nampak berkurangan. Dah tak terlalu merah dan dah mula lenyap sikit demi sedikit. Saya apply setiap kali lepas mandi pagi dan petang. Masuk hari kelima, tadaaaa..dh tinggal bekas saje. Butir-butir rashes dah hilang!!!

    Krim ni ala-ala losyen tanpa bau. Bila sapu pon tak berminyak dan melekit. I like.

    If any of you ada problem anak beruang eh eh!! beruam, boleh la try juga. Boleh apply juga dekat nappy rashes. Then kalau mak pak nk guna utk lembutkan kulit tumit kaki yang mula pecah-pecah tu pon boleh je. Kata krim seisi keluarga kan.. Harga dia RM37 termasuk kos pos. Kontek saya for best price ye..boleh dpt 15% less tau!!


    Macam biasa sms/call 012-3103787 atau email saja di lydzar@gmail.com