• Pengedar By Negeri
 • Diet dengan cara sihat dan selamat

  Ramai juga yang salah faham tentang konsep diet utk kurus ni. Ramai yang beranggapan mengurangkan makan adalah cara terbaik utk mendapatkan berat badan yg dikehendaki. Tak kurang juga yang TAK MAKAN semata-mata nak kurus. Tapi ketahuilah bahawa cara itu adalah salah.

  Kita masih perlukan makanan utk 'generate' tenaga. Bila kita tak makan kita akan mudah lesu, penat, tak bermaya dan juga mudah pitam. Cara yang sebenar adalah makan dengan cara yang betul. Disamping itu anda boleh amalkan pengambilan vitamin daripada Shaklee dalam usaha utk menguruskan badan.

  Disini saya kongsikan beberapa produk yang boleh diambil oleh anda terutama bagi yang sedang breastfeeding. Saya tekankan kepada para ibu yang ingin kurus, kerana saya faham anda adalah seorang ibu yang hebat kerana mahu memberikan yang terbaik buat anak-anak anda (susu ibu) dan of course juga mahu menjaga suami (jaga penampilan).

  Bagi yang tak breastfeeding, baca tentang supplement utk anda di sini yer.

  Pakej supplement mampu milik ni hanya berharga serendah RM70 sahaja.

  Set K1

  Vitalea Multivitamin ::  Lecithin :: Alfalfa

  Set K2

  Vitalea ::  Lecithin ::  Alfalfa :: Herb-Lax
  Fungsi:

  Vitalea : Untuk memastikan anda mendapat vitamin & mineral secukupnya meskipun berdiet
  Herb-lax: Bertindak untuk mengaktifkan usus untuk pembuangan toksin yang lebih cemerlang
  Lecithin: Membantu membakar lemak (boleh membantu dalam mengawal tekanan darah, gula dan kolestrol)
  Alfalfa: Bertindak mengangkut lemak untuk dinyahtinja


  Nota:

  1. Ibu yang sedang menyusukan tidak sesuai mengambil Herb-Lax, cukup sekadar menambah Lecithin kepada set penyusuan kerana Lecithin tidak akan memberikan kesan kepada anak yang sedang disusukan.
  2. Lecithin perlu diambil bersama fiber dan di dalam set mampu milik ini, alfalfa adalah fiber yang paling minimum.
  3. Tidak bermakna dengan makan vitamin ini, anda boleh melupakan senaman. Senaman masih lagi aktiviti yang paling penting dalam memastikan kita sihat. Bersenam-lah dua kali seminggu (paling minimum) untuk memastikan jantung kita dapat berfungsi dengan baik dan memecahkan lemak-lemak yang baru terkumpul.


  credit to : VitaminMampuMilik

  Untuk mendapatkan update terkini, jangan lupa join FB Page Kedai Triple-S. Untuk membuat pesanan vitamin atau mendapatkan konsultasi percuma, sila SMS/CALL 0123103787 atau email ke lydzar@gmail.com.