• Pengedar By Negeri
 • Kelebihan Mendaftar Keahlian SHAKLEE

  Since dah ada yang bertanya kepada saya, bagaimana nk jadi ahli dan apakah kelebihannya menjadi ahli, maka saya up kan entry khas ini utk tatapan semua.


  Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee

  Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 859948 sebagai sponsor/upline.


  Yuran keahlian Shaklee


  Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

  Keahlian Percuma Shaklee.
  Anda boleh mendapatkan keahlian percuma Shaklee, melalui pembelian mana-mana option berikut:
  -2 botol Vivix
  -3 kotak Collagen Powder
  -Mana-mana produk Shaklee bernilai RM650 keatas.

  Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

  Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

  Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

  Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.

  Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

  Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 859948 sekiranya anda berhasrat untuk bersama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri.

  Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

  Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh email ke lydzar@gmail.com untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

  Dengan menjadi ahli di bawah (menggunakan ID saya 859948 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------
  Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.     Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
  Kedai TripleS (K3S)

  Mobile/ WhatsApp :013-3583424
  Facebook Twitter
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head