• Pengedar By Negeri
  • Bagaimana Vivix Bertindak

    Dalam entry sebelum ni, kita dh tau serba sedikit tentang Vivix the magic potion. So sekarang mari kita lihat secara ringkas bagaimana Vivix bertindak ke atas sistem tubuh badan kita.

    info kredit to : VitaminSemulajadi.com

    Vivix bertindak dalam 4 cara:

    1. Mempertahankan sel (cell defense)

    vivix shaklee cell defense

    2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)

    shaklee vivix cell energy

    3. Memperbaiki sel (cell repair)

    shaklee  vivix cell repair

    4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)

    vivix shaklee cell performance


     Aha sebab tu la Vivix ni dapat mengekalkan keremajaan kepada si pengamal.

    Tubuh badan kita terdiri daripada sel-sel hidup yang sering bertukar ganti dan mengalami proses penuaan. Dengan adanya tindakan defend, energize, repair dan cell performance ni, sel anda akan sentiasa menjadi muda kerana maintenance yang dilakukan terhadap sel tubuh. Tapi kalau kita biarkan saja sel-sel kita tanpa maintenance, of course la dia akan beredar mengikut zaman dan mengalami penuaan.

    Menarik kan!

    Jadi kalau terasa nk sentiasa muda forever young gitu, amalkan lah sesudu teh Vivix seetiap hari.

    Dan carta di atas adalah perbandingan Vivix dengan produk Superfruit keluaran lain. Produk-produk tersebut juga mempunyai tujuan yang sama iaitu anti-aging dan general health. Tapi cuba anda perhatikan berapa banyak kriteria Vivix di'tick' dalam jadual ni berbanding produk lain.

    Sebab itu lah harganya sedikit mahal. Dan sudah agak memadai jika anda hanya mengamalkan Vivix tanpa vitamin lain. Tapi jika anda ada bajet lebih, boleh je nak makan Vivix dengan vitamin lain kerana ia akan kerana ia memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama.

    So ada yang berminat!? Sekejap lagi saya akan upkan entry lagi berkaitan Vivix dan sesuatu yang lebih menarik untuk anda! Stay tune!!


    Untuk mendapatkan update terkini, jangan lupa join FB Page Kedai Triple-S. Untuk membuat pesanan vitamin atau mendapatkan konsultasi percuma, sila SMS/CALL 0123103787 atau email ke lydzar@gmail.com.