• Pengedar By Negeri
 • Fiber Plan Unflavoured

  Diabetes digelar sebagai "Silent Killer" atau Pembunuh Senyap. Pada satu tahap tertentu apabila paras gula dalam badan pesakit diabetes tidak terkawal, ia akan menjejaskan semua organ dan sistem badan seperti kegagalan jantung, mata, hati, ginjal dan pelbagai lagi.

  Bagi yang mempunyai ibubapa ata ahli keluarga terdekat yang menghidap diabetes, boleh sarankan merekan mencuba Fiber Plan Unflavoured dari Shaklee.

  Minuman Fiber ini merupakan serbuk serat semulajadi yang tidak berperisa dan kaya dengan Vitamin C. Setiap hidangan Fiber Plan ini mengandungi 4 g serat larut air. Ianya juga dipercayai dapat mengawal kandungan gula dalam darah dan paras kolesterol serta dapat memperbaiki kesihatan jantung.
  Bagi golongan wanita yang mengandung yg ada diabetes juga dicadangkan mengambil Fiber utk menurunkan paras bacaan gula. Dengan syarat bacaan adalah lebih dari pada 7.

  Hubungi saya untuk info lanjut tentang Fiber Plan Unflavoured !


  Untuk mendapatkan update terkini, jangan lupa join FB Page Kedai Triple-S. Untuk membuat pesanan vitamin atau mendapatkan konsultasi percuma, sila SMS/CALL 0123103787 atau email ke lydzar@gmail.com.