• Pengedar By Negeri
  • Amal vitamin, migrain hilang, kulit berseri.

    Mengantuk pulak saya petang-petang dalam suasana mendung hari ni. Baru teringat yang saya nk share testimonial yg salah seorang customer saya kongsikan hari tu.

    Alhamdulillah, customer yg mahu namanya distrike kan ni memang sgt berpuas hati dgn kebest-an produk Shaklee. Saya nick namekan dia dgn Puan A ye. Memang sakan lah dia shopping vitamin last month. Since dia nak makan sama-sama dengan suaminya, dia terus order vitamin fullpack. 

    Jom kita baca apa katanya since dia start amek vitamin Shaklee. Dia bermula dengan set kecantikan wajah kemudian diikuti dengan Vitamin E dan ESP. Pagi tadi pon dia tambah order Vitalea dan BComplex pulak.


    Memang dah banyak juga perubahan yg Pn A rasa sejak-sejak makan vitamin ni. So antara yg dia perasan sekarang adalah kepalanya kurang sakit apabila balik dari lunch. Perubahan suhu/cuasa panas ke sejuk secara drastik tidak lagi menyebabkan Puan A sakit kepala.

    Lagi, kulit wajah suaminya semakin bersih kemerah-merahan dan nampak sgt berseri sehingga ibunya pon menegur.

    Saya sendiri pon rasa seronok sangat dengar feedback positif macam ni. Orang lelaki, kalau kena caranya boleh jadi sgt rajin makan suplemen just like Puan A's hubby :) Maklumla kesan positive, emak puji, isteri puji..of course la sukan kan :)

    So nk transform diri menjadi lebih sihat, cergas, bebas penyakit..jom makan suplemen! Dan jangan tersalah pilih suplemen tau, kena pilih yang semulajadi, selamat dan Halal sahaja!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.

      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head