• Pengedar By Negeri
 • Set SuperDetox Bantu Singkirkan Toksin Dan Racun Dalam Badan

  Tahukah anda, manusia terdedah kepada lebih drpd 4juta toksin sejak dilahirkan. Secara purata , bayi yang baru lahir terdedah kepada lebih drpd 200 toksin, bahan kimia industri dalam badan yang dipindah dari tali pusat ibu.

  Ngeri kan fakta ini. Tapi percayalah ianya nyata benar.

  Walaupun secara luarannya, anda rasa anda sihat, tp adakah anda yakin ia benar-benar sihat luar dan dalam?

  Menurut Dr Haizal Haron Kamal, Pakar Fizikal dan Jantung Pusat Perubatan Tropicana, kehidupan masa kini tidak sama lagi dengan keadaan dahulu yang hanya cukup jika mengamalkan langkah pemakanan sihat. Faktor kecanggihan dan kemodenan segala aspek menjadikan setiap perkara boleh menyebabkan anda seperti menyumbat toksik ke dalam badan anda sendiri. Ianya terjadi tanpa disedari melalui apa yang kita lakukan juga apa yang kita makan.

  Katanya "Umpama membeli buah-buahan dan sayuran yang terbukti baik untuk tubuh. Adakah golongan ini pernah mempersoalkan adakah ia benar-benar selamat dan menjamin kesihatan? Adakah dengan membeli buah-buahan dan sayuran segar itu anda bebas daripada toksin yang datang dari makanan?"

  Faktor pencemaran  udara, tanah dan air yang datang dari asap kenderaan,asap kilang bahkan penggunaan barangan penjagaan diri juga tak terlepas daripada mengandungi jutaan bahan kimia yang boleh memudaratkan tubuh.

  Ini menjadikan kehidupan seumpama hidup dalam 'tong penuh toksin'.

  Menurut Dr Wan Himratul Azliza Pakar Runding Fizikal Pusat Perubatan Tropicana, banyak penyakit yang dihadapi oleh individu masa kini berpunca dari tubuh yang TIDAK SEMPURNA PROSES DETOKSIFIKASINYA.

  Selain toksin yang terhasil dari apa yg dimakan dan pencemaran persekitaran, faktor penggantian sel-sel tubuh yang lama kepada sel-sel tubuh yang baru dan tidak dikeluarkan dari tubuh menyebabkan badan bertoksik.

  Cara paling berkesan adalah dengan melakukan PROSES DETOKSIFIKASI.

  Jika anda mengalami salah satu daripada masalah berikut:
  • Jerawat / kulit kusam
  • selalu rasa lesu dan kurang bertenaga
  • sakit kepala berulang
  • rasa gatal, 
  • emosi bercelaru
  • radang padakulit
  • alahan  dan ekzema
  Simptom tersebut menunjukkan yang tubuh anda mungkin mempunyai toksin yang berlebihan.

  Shaklee mengesyorkan pengambilan Set Super Detox bagi membantu badan mengeluarkan toksin dan bahan buangan untuk mengembalikan tubuh yang sihat.


  Kalau nak beli produk Shaklee lain yang super duper lebih jimatkan poket anda. Baca dekat sini.  Saya adalah Pengedar Sah Shaklee di Kota Damansara dan Subang Bestari. COD di kawasan tersebut dan penghantaran secara pos keseluruh Malaysia.

  Untuk info lanjut, sila hubungi saya melalui kontek info kat bawah tu.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------
  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
  Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


  Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.

   
   
    Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
  Kedai TripleS (K3S)

  Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
  Facebook Twitter
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head