• Pengedar By Negeri
 • Performance Drink Teman Anda Berpuasa

  Performance Drink Teman Anda Berpuasa

  Dah hari kelima Ramadhan 2012 :)
  How are u doing? Macam mana production susu anda? Macam mana dengan anda sendiri sepanjang puasa dan menyusukan ni? Hari ni sebab stok Performance Drink dah sampai setelah lebih dua minggu out of stock, saya pon nk share few info BEST pasal Performance Drinks.


  Performance Drink :

  Ia bukan MILK BOOSTER, tp ia agak penting juga untuk semua ibu menyusukan especially diwaktu bulan Ramadhan ni. Saya memang dengar banyak keluhan ibu menyusu, lepas sesi pumping je mesti rasa nk pitam. Menjelang petang rasa nk muntah pulak.

  Keadaan yang terlalu lapar atau terlalu dahaga memang boleh menyebabkan ibu menyusu rasa spt itu. Salah satu punca rasa nak pitam berlaku kerana peredaran darah (liquid) yang terganggu.

  KENAPA SAYA SARANKAN PERFORMANCE DRINK SEWAKTU BERPUASA DAN MENYUSU?

  1. PD membantu mengawal bendalir dalam badan supaya ia bertindak secara normal. Kawalan bendalir yg terganggu akan menyebabkan sistem peredaran darah juga terganggu dan boleh menyebabkan sesorang mudah rasa nk pitam.

  2. PD mengandungi formula untuk imbangan elektrolit yang sempurna seperti minuman isotonik. Minuman isotonik biasanya diambil oleh ahli sukan atau yg gemarkan aktiviti lasak untuk menggantikan cairan yg telah hilang dari tubuh mereka. Sama juga dengan Performance Drink, ianya digunakan untuk menampung kekurangan pengambilan air apabila sedang berpuasa.

  ISTIMEWANYA PERFORMANCE DRINK DENGAN FORMULA OPTICARB!

  Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah

  Jadi anda ibu menyusu pasti dapat menyusukan, mengepam, berpuasa dan beramal ibadah sepanjang Ramadhan dengan lebih mudah apabila mengambil Performance Drink :)


  ----------------------------------------------------------------------------------------------
  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.

  Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. 
  Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 


    Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
  Kedai TripleS (K3S)

  SMS / WHATSAP : 013 3583424  Facebook Twitter
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head