• Pengedar By Negeri
 • Set Women's Health : Untuk Kesihatan OPTIMUM setiap wanita

  KETAHUI KEPENTINGAN KESIHATAN WANITA

  Wanita tunjang keluarga. Wanita adalah ibu, kakak, adik, nenek dan menjadi kesayangan setiap orang dalam keluarganya. Tugas wanita zaman sekarang yang banyak membantu menjana ekonomi keluarga dan negara juga sangat tinggi nilainya.

  Kesihatan wanita amat penting kerana mereka memainkan peranan penting untuk menjaga kesihatan setiap ahli keluarga dan orang sekeliling mereka. Ramai wanita terlalu sibuk sehingga mengabaikan kesihatan diri mereka sendiri.

  Dalam kehidupan seorang wanita, mereka mengalami beberapa peringkat perubahan hormon iaitu dari peringkat baligh kepada kehamilan sehingga lah keperingkat putus haid. Setiap peringkat ini memerlukan penjagaan yang khusus.

  Diet yang seimbang, senaman dan amalan makanan tambahan yang betul sangat penting untuk mereka kekal sihat dan mencegah daripada penyakit yang berkaitan dengan usia, contohnya kencing manis, kanser dan penyakit jantung.

  Beberapa komponen terpenting bagi wanita untuk mengekalkan tahap kesihatan di paras OPTIMUM:

  DOCOSAHEXAENOICACID (DHA) & EICOSAPENTAENOICACID (EPA) : merupakan asid lemak omega 3 yang dikenalpasti dapat memberi sokongan nutrisi bagi menyokong tahap kolestrol yg baik sekaligus menjadikan jantung sihat.

  GAMMA LINOLENICACID (GLA) : GLA telah digunakan secara tradisional untuk keselesaan semasa kitaran bulanan atau haid termasuk dapat melegakan kesakitan (period pain), sakit kepala, ketidakselesaan termasuk juga simptom-simptom pre-menopaus.

  CALCIUM, MAGNESIUM, VITAMIN D, MINERALS ZINC, COPPER & MANGANESE :
  Wanita perlu menitikberatkan kesihatan tulang mereka. Dianggarkan sejuta rakyat Malaysia kurang kesedaran berkenaan bagaimana untuk mengekalkan tulang yang sihat. Mengambil kalsium, magnesium, Vitamin D  dan zink, copper dan mangan dalam diet harian dapat membantudalam pembentukan dan penyelenggaraan tulang dan gigi yang sihat.

  K3S dan Shaklee mengesyorkan set Women's Health untuk kesihatan OPTIMUM wanita. Ianya adalah kombinasi nutrien yang menepati keperluan wanita disetiap peringkat kehidupan mereka.
  Harga retail bagi setiap produk dalam set ini :
  Omega Guard :RM136WM/RM140EM,
  GLA Complex RM91.25WM/RM95EM dan
  Ostematrix RM61WM/RM65EM

  Hubungi saya untuk maklumat lanjut, konsultasi dan pesanan Set Women's Health anda!!
  _________________________________________________


  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
  Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.

  * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced
  .

  Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 

    Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
  Kedai TripleS
  (K3S)

  Mobile: 013 3583424  Facebook Twitter
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head


  Latest post: Sempat update blog tentang Vitamin C Sustained Release sementara tunggu ayam 'thawed,nak masak untuk sahur. http://semuasihatselalu.blogsp... Sustained Release Vitamin C 500mg : Manfaat UTAMA K3S:Semua.Sihat.Selalu by Lydzar
    Like · Comment · Share Kedai Triple-S page on Facebook     Like