• Pengedar By Negeri
  • Vitamin E dan Afalfa Complex, untuk keintiman suami isteri

    Salam semua, hari ni nak selit sikit cerita suami isteri.
    Banyak cerita tentang breastfeeding, wanita, kecantikan dan langsing je kan. So kita ubah angin sket. Cerita pasal soul-soul-soulmates hehe. Haaaa, saya tau puan-puan bergelar isteri diluar sana dh tersenyum lebar baca tajuk entry saya hari ni.

    Keintiman dan hubungan suami isteri memang berkait rapat. Apa nk dimalukan kalau hubungan dh halal kan. Kita pun digalakkan untuk menyemarakkan rasa cinta dan kasih sayang antara suami isteri agar terus berbahagia selalu.

    Dan cara nk semarakkan cinta dengan Vitamin Shaklee ni, simple jer. Selamat tanpa unsur-unsur steroid yang membahayakan. Tapi boleh la nak gelar Vitamin E sebagai pengganti 'viagra'. Ouchh!



    So nak tahu vitamin apa khas untuk keintiman suami isteri?
    Paling glemer of course lah Vitamin E. Nak tau bagaimana Vitamin E membantu dalam hal soul-mates nih? Jom baca manfaat vitamin E kepada suami puan-puan semua ye.
    1) Merangsang LIBIDO iaitu keinginan seks, kerana ia meningkatkan paras testosteron dalam badan. Kekurangan testosteron menyebabkan nafsu semakin menurun dan stamina semakin berkurangan.
    2) Merupakan antioksidan yang dapat menghalang radikal bebas dalam tubuh badan daripada merosakkan sperma dan ovum. Oleh itu, pengambilan Vitamin E yang mencukupi adalah penting bagi menjaga kualiti sperma yang dihasilkan. Taknak la nanti ada risiko dapat anak yang tak sempurna.
    3) Memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum
    4) Vitamin E Shaklee disertai dengan Selenium. 
    Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa Selenium. Pengambilan Vitamin E haruslah lengkap dengan Selenium untuk mendapatkan kesan pengambilan yang optimum. Tanpa Selenium, ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka masa panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.

    Kesannya tak kurang juga bagi kaum isteri. Cuma kesan nombor (3) tu takdek lah berkesan pada wanita sebab wanita takda sperm. Tapi yang nombor (1), (2) dan (4) akan meninggalkan kesan yang sama pada anda wahai isteri.

    Kalau beli satu set, anda boleh amalkan bersama-sama. Maklumlah, perkahwinan kan bererti perkongsian hidup. So vitamin pun kita share juga lah :) Nak beli sebagai hadiah anniversary pon sangat lah digalakkan.
    Hubungan tetap erat walaupun perkahwinan dh mencecah berdekat-dekad usianya.

    So tak perlu tunggu tunggu lagi untuk kecapi bahagia bersama. Meh order Set Keintiman Shaklee yang mengandungi Vitamin E dengan Afalfa Complex ni.

    Baca manfaat Afalfa Complex untuk mengembalikan keperawanan isteri.


    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.
      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head