• Pengedar By Negeri
  • Alfalfa Complex: Rahsia Kembali Perawan, Kembalikan Keintiman

    Rahsia kembali perawan. 

    Masalah keintiman memang salah satu masalah biasa bagi wanita yang baru melahirkan anak. Lagi-lagi jika dah ada 3-4orang anak. Selain rasa seriau untuk bersama, wanita berkemungkinan untuk rasa rendah diri. Rasa tak menarik, masalah keputihan, rasa tak 'ketat', kurang performance dan sebagainya lagi.

    Takkan lah para ibu mahu masalah ini terus membelenggu. Sedangkan ada cara untuk mengatasi masalah dari terus merosakkan hubungan anda dengan suami yang tersayang. Jom kembalikan keperawanan dan kembalikan keintiman anda khas untuk suami.

    Jom kita baca dulu, testimoni yang ditulis oleh seorang isteri. Saja je dia nk tengok apa kata suaminya setelah dia ambil 'pil kembali perawan' dari Shaklee.

    Testimoni Set Keintiman

    Wow!! Very good feedback dari sang suami. Siap request 'seround setiap malam'!

    NAk tahu, apa yang si isteri ambil? ----> AFALFA COMPLEX lah.


    Selain khasiatnya yg dikenali sebagai milk booster, ia sebenarnya mampu juga berfungsi untuk merapatkan hubungan suami isteri.

    Antara khasiat bagi hubungan keintiman suami isteri :
    • mengandungi phytoestrogens yang menyebabkan ia mempunyai khasiat seperti kacip fatimah untuk merapatkan bahagian intim wanita
    • membantu meningkatkan libido ~keinginan untuk bersama~
    • membantu mengurangkan masalah keputihan 
    Baca lagi tentang KHASIAT AFALFA 

    Mesti BEST kan. Kembali perawan, tentunya suami makin sayang..

    psst: Nak lagi best, boleh ambil Afalfa bersama-sama dengan Vitamin E.

    **Ini adalah testimoni berdasarkan pengalaman tersendiri. Kesan vitamin adalah berbeza mengikut individu**

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.




      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head