• Pengedar By Negeri
  • Selesaikan 4 Masalah Besar Anda Dengan Mealshake.

    Salam Jumaat semua pengunjung blog Semua.Sihat.Selalu.

    Terima kasih sebab terus setia mengunjungi blog yang saya cuba penuhi dengan info-info bermanfaaat kepada semua.

    Hari ni saya nak share tentang testimoni Mealshake pulak.
    Mealshake ni memang terkenal sebagai suplemen yang kami suggest untuk kesihatan dan perkembangan kanak-kanak. Tapi jangan tak tau, manfaat Mealshake sebenarnya tidak limited pada golongan kanak-kanak saja. Bahkan ia juga sesuai untuk golongan dewasa memandangkan kandungan nutrisinya merangkumi serat, protein dan kalsium juga vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh kita semua. Ibu hamil juga sangat digalakkan mengambil Mealshake untuk menampung keperluan nutrisi mereka sepanjang kehamilan.

    Mealshake ala-ala multivitamin jugalah tapi dalam bentuk powder. Baca info lanjut tentang Mealshake disini. Mealshake Si-Bi-Di-Bam

    Jom kita tengok apa kata para consumer Mealshake. 

    1) MEALSHAKE NAIKKAN SELERA MAKAN ANAK

    Berselera makan dengan Mealshake

    2) KULIT YANG DULU SENSITIF KINI LEMBAP DAN BERSIH

    Testimoni Mealshake - kulit lembap

    3) MEALSHAKE BANTU MENAIKKAN BERAT BADAN

    Naikkan berat badan dengan Mealshake

    4) MEALSHAKE ATASI MASALAH SEMBELIT ANAK

    Petua anak sembelit

    So far, memang jelas terpampang reaksi gembira apabila Mealshake berjaya membantu mereka mengatasi dilema. Ibu mana yang tak risau kalau anak tak suka makan makanan berkhasiat, ibu mana yang sanggup tengok anak menangis dan meneran waktu nak membuang air..kan?

    Orang kata kurus tu cantik, tapi kalau kurus sangat pun tak elok juga. Anda yang sedang mencari suplemen untuk naikkan berat badan, Mealshake adalah salah satu jawapannya.

    Seronok baca review mereka ni. Mereka lagi seronok sebab sepanjang Jun ni, boleh buat stok Mealshake  Harga Mealshake dibulan lain ialah RM113.75,

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
     

    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.

     

    Lydzar Rusman
    Shaklee ID : 859948
    Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424