• Pengedar By Negeri
 • Shaklee Malaysia lancar CoQHealth Plus


  Shaklee CoQHealth Plus

  SUBANG JAYA 8 Jun - Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee Malaysia), melancarkan CoQHealth Plus yang dapat membantu menyokong jantung sihat dan menangani masalah penyakit kardiovaskular yang juga pembunuh nombor satu dalam kalangan rakyat Malaysia.

  Presiden Shaklee Antarabangsa, Bradford Richardson berkata, produk terbaharu yang ditawarkan itu mengandungi kesemua perubatan semulajadi daripada campuran 28 miligram (mg) zat makanan larut lemak yang hadir secara semulajadi di dalam tubuh badan (CoQ10) beserta Vitamin E dan ekstrak teh hijau.

  "Produk ini didatangkan di dalam bentuk kapsul dengan bantuan minyak kacang soya bagi memastikan penguraian serta penyerapan yang maksimum dalam sistem tubuh badan ketika diambil.

  "Dengan sebiji kapsul yang diambil sehari selepas makan, ia mampu menyokong penghasilan tenaga bagi jantung, meningkatkan peredaran serta membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah serta juga kaya dengan lain-lain kebaikan," katanya di sini hari ini.

  Beliau berkata demikian dalam ucapan perasmian Persidangan Kebangsaan Shaklee 2012/2013.

  CoQHealth Plus dijual pada harga RM124 kepada bukan ahli manakala hanya RM99 bagi ahli.

  Yang turut hadir Pengurus Besar Serantau Shaklee, Victor Lim dan Naib Presiden Kanan Pemasaran Global Shaklee, Cindy Latham.
   
  Promosi CoqHealth masih berlangsung sepanjang September. Hubungi saya untuk konsultasi dan pesanan peroduk ini. 
   
  Saya adalah pengedar Shaklee di Kota Damansara dan Subang Bestari. 

  Lydzar Rusman
  Shaklee ID : 859948
  Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424
  Facebook
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head
  Latest post: Apa juga yang Shaklee hasilkan, pasti dengan perbezaan tersendiri yang dipanggil Shaklee Difference. Shaklee Difference bagi CoqHealth berbanding suplemen Coq10 jenama ...
    Like · Comment · Share