• Pengedar By Negeri
 • Vivix Bantu Anda Bebas Rokok

  Alhamdulillah, kami baru sahaja dapat video tentang testimoni dari seorang customer tentang bagaimana Vivix membantu beliau bebas rokok.

  Ramai diantara perokok yang tahu akan bahayanya merokok, tetapi sekali terjebak, sukarnya nak tinggalkan tabiat yang tak sihat malah membazir wang ini. Umpama membakar duit setiap hari, berkotak-kotak banyaknya, dan walaupun pihak kerajaan telah mengambil langka proaktif meletakkan beberapa gambar tentang bahayanya merokok, ia masih tidak mampu menjadi motivasi dan penyebab mereka untuk tinggalkan rokok.

  Jadi buat isteri isteri prihatin sekalian, kalau anda dah mula stress fikirkan kesihatan suami yang menginjak umurnya tapi tak mahu kurangkan merokok. Kalau anda dah mula stress fikirkan perbelanjaan rumah yang semakin ketat, tetapi suami tetap tak mahu kurangkan belanja rokok.

  Apakata cuba hadiahkan dan ikhtiar agar anda stress-free dan suami anda bebas rokok, poket kembali tebal dan suami semakin sihat, apakata hadiah si dia sebotol Vivix. Mungkin satu hari nanti, nasib rokok suami kalian akan ke tong sampah. Senyuman kalian akan kembali menyerikan isi rumah.

  Jom ikuti testimoni saudara ini bagaimana Vivix membantu beliau berhenti dan bebas rokok. Beliau mengambil Vivix atas dasar kebaikan dan manfaatnya untuk kesihatan jantung, dan beliau tak sangka akhirnya beliau mampu bebas dari rokok.


  kredit video : Vitamin Ibu 

  Dan bukan sahaja bebas rokok, beliau dapati stamina beliau bertambah baik ketika bersenam selepas mengambil Vivix.

  Jika suami anda seorang yang aktif, tetapi sukar untuk tinggalkan tabiat merokok, apakata anda ambil peluang ketika promosi Vivix sedang berlangsung ini untuk hadiahkan kepada mereka.

  Harga Vivix (Retail Price) RM475, untuk kegunaan sebulan lebih, tentunya lebih murah daripada kos merokok mereka selama sebulan. Dengan Vivix mereka akan mendapat pelbagai manfaat kesihatan yang mereka tak dapat dari rokok. Nak tau harga promosi bulan ini, hubungi saya okay.

  Lydzar Rusman
  Shaklee ID : 859948
  Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424
  Facebook
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head