• Pengedar By Negeri
 • Omega Guard Bermanfaat Untuk Seluruh Keluarga

  Maafkan saya kerana terlewat membuat announcement tentang promosi bulanan. Untuk makluman semua pembaca blog SemuaSihatSelalu, bulan Disember sangat istimewa kerana produk Omega Guard sekali lagi terpilih untuk menjadi item promosi.

  Seperti biasa promosi yang Shaklee kelolakan berupa Beli 6 Percuma 1.

  Omega Guard Shaklee

  BELI 6 BOTOL OMEGA GUARD dan anda bakal membawa pulang pakej ini sekali.

  -1 botol Omega Guard PERCUMA
  -1 keahlian Shaklee bersama Kedai Triple-S PERCUMA
  -Cash rebate bernilai RM32.55 pada 15hb Jan 14
  -Peluang berbisnes dan menjana pendapatan sampingan di bawah payung RichFamily dibawah pimpinan Master Coordinator Lydzar Rusman.

  Terlalu banyak yang bakal anda bawa pulang nanti. Jangan lepaskan peluang ini.


  Tahukah anda, kebanyakan suplemen minyak ikan yang ada dipasaran biasanya dihasilkan daripada minyak hati ikan (Cod liver). Tetapi minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan ikan bilis). Dan ternyata sumber minyak ikan dari ikan laut dalam adalah lebih baik.


  Minyak ikan dalam OmegaGuard ™ menjalani tiga proses penyulingan molekul proprietari untuk membantu membuang raksa dan logam berat lain seperti plumbum dan arsenik, potensi pencemaran laut seperti digoxin dan PCB, dan untuk meminimumkan bau dan rasanya.
  Omega Guard dari sumber minyak ikan terbaik
  Antara kepentingan Omega Guard, ianya membekalkan EPA dan DHA dalam diet wanita hamil. Ianya memberikan impak yang besar kepada perkembangan otak, kognitif dan visual bayi.


  Set Kehamilan Shaklee

  Tiga biji gel lembut menyediakan sebanyak 1,000 mg
  asid lemak Omega-3  termasuk 545 mg daripada Eicosapentaenoic (EPA) Acid, 360 mg daripada Docosa-Ptaenoic Acid (DHA), dan 95 mg lain secara semula jadi yang berlaku sepanjang rantaian asid lemak seperti linolenik alfa dan asid stearidonic.

  Testimoni Omega Guard.

  1) Omega Guard dan dan gabungan beberapa vitamin lain mampu merawat ekzema anak rakan kami yang berumur 2 tahun. Selepas rawatan agak intensif menggunakan set vitamin ini, luka ekzema anak ini semakin sembuh.

  Ekzema pulih dengan pengambilan Omega Guard
   
   2) Testimoni langsingkan badan dengan Omega Guard dan Set Shape Up

  Testimoni penurunan berat badan sebanyak 16kg dari Puan Chrysalis Nurul dengan menggunakan vitamin dan produk Shaklee yang selamat dan berkesan. Puan Nurul mengambil Cinch Shake Mix, Afalfa Complex, Lecithin dan Omega Guard. Daripada 92kg kepada 75kg. Ianya adalah kejayaan yang besar!

  Omega Guard sebagai pemecah lemak untuk menurunkan berat badan

  Jom borong Omega Guard beramai-ramai~

  Lydzar Rusman
  Shaklee ID : 859948
  Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424
  Facebook
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head