• Pengedar By Negeri
  • Nak Berniaga Tapi Tak Tahu Bagaimana Nak Mula?

    Zaman ekonomi mencabar sejak tahun 2014 ni memaksa ramai orang mula mengintai peluang untuk dapatkan pendapatan sampingan atau side income.

    Dah cukup berjimat pun masih tak cukup. Bil tetap kena bayar. Sewa atau hutang tetap kena bayar. Kalau tak, kena halau pula dari rumah sewa. Nak tak nak, terpaksalah juga cari cara untuk menambah pendapatan. 

    NAK BERNIAGA TAPI TAK TAHU NAK MULA MACAM MANA ?

    Bisnes online, jana pendapatan online

    Saya sudah berkecimpung dalam perniagaan bersama satu syarikat produk kesihatan dan kecantikan yang sudah established di Malaysia sejak lebih 20 tahun yang lalu.

    Syarikat kami menggunakan bahan mentah yang datang dari pelbagai ladang terbaik dari banyak negara demi menjaga kualiti produk yang dihasilkan nanti. 

    Bertepatan dengan konsep bisnes syarikat iaitu HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS membolehkan peladang peladang mendapat peluang untuk supply tanaman terbaik mereka kepada kami.

    Syarikat juga sangat menitikberatkan kualiti tanaman. Jika supplier tidak menepati piawaian, bahan mentah merka tidak akan diambil atau diterima walaupun hanya sedikit yang tercemar dek racun serangga yang dibawa angin.

    R&D Dan Ujian Klinikal Serta Landmark Study.


    Syarikat kami membelanjakan lebih dari USD300 juta untuk tujuan pembangunan dan ujian keatas produk kami setiap tahun. Memang tak lokek demi nak memastikan bahawa produk yang selamat dan berkesan untuk digunakan oleh manusia malah untuk planet Bumi ini.

    Syarikat kami merupakan satu satunya syarikat yang membuat Landmark Study. Semua keputusan daripada study ini telah diterbitkan dalam Jurnal Publication dan telah di-review oleh pihak ketiga. Maka dengan ini memang tanpa prejudis, produk keluaran syarikat kami telah mendapat pengiktirafan dari banyak pihak.

    ====
    SAYA MENCARI CALON BUSINESS LEADER. ADAKAH ANDA ORANGNYA?
    ====

    Jika anda yang membaca tulisan saya ini tergolong dalam golongan ini, maka andalah yang saya cari.

    - orang yang makan gaji, poket mula kering di tengah bulan

    - orang yang selalu meminjam untuk membayar bil bulanan, malah duit sekolah anak juga kadangkala terpaksa minta duit si nenek

    - orang yang siang malam bekerja siap buat overtime tapi hasil gaji tak seberapa

    - nak berniaga tapi tak tahu mcm mana.

    - setiap hari hidup dalam dilema, risau fikirkan anak dirumag pengasuh atau taska -kalau dapat jadi surirumah berduit kan seronok.
    .
    - nak buat bisnes dan cari side income tapi takut gagal - perlukan mentor bisnes untuk tunjuk ajar tapi tak tahu dimana nak cari

    ===========
    BISNES ONLINE MACAM SERONOK JUGA KALAU..
    ==========

    Bekerja dari rumah,Peluang bisnes Shaklee
     
    - Boleh spend 2 jam saja untuk jana atleast rm500

    - Boleh buat bisnes yang boleh diwariskan pada anak cucu cicit.

    - tak perlu simpan stok barang jualan, boleh buat dropship dengan syarikat je.

    - nak jana income online - dengan bimbingan pakar marketing online?

    - ada income dengan bisnes online sampai boleh berhenti kerja - dengan bimbingan dari mentor mentor yang berjaya?
    .
    ====
    Dengan Modal RM69.50 APA ANDA DAPAT ?
    ====

    - Yuran pendaftaran yang sangat mampu di bayar dan tidak membebankan

    - Berkenalan dengan barisan produk kesihatan yang dijamin semulajadi, dijamin selamat dan dijamin berkesan

    - Produk yang dipantenkan, ada R&D, ada landmark study dan disahkan oleh pihak ketiga (3rd party).

    - Disahkan halal oleh badan agama Islam yang diiktiraf oleh Jakim dan & lulus KKM & ada nombor MAL sebelum dijual.

    - Untung runcit dari sehingga 30% selain bonus bulanan dan bonus lain lain.

    - Dapat join grup bisnes yang sangat happening dan dapat tempias coaching dari Masters sidelines.

    - Boleh bina legasi bisnes  sendiri - dan wariskan bisnes pada anakcucu tersayang!

    - Dapat peluang merasai reward, bonus dan pelbagai insentif

    - Dapat grab trip melancong oversea, membuat umrah, melancong sekitar asia dan local trip sekali setahun - siap dapat duit belanja

    - Tak payah repeat stok belian setiap bulan, tak simpan stok pun boleh bisnes juga!.

    - Stok boleh beli melalui upline, cawangan atau HQ secara walk in atau sistem online . Warehouse  pos terus ke rumah anda atau customer

    ============
    BUKAN ITU SAJA, ANDA PILIH GROUP YANG TEPAT BILA BERSAMA SAYA
    ============

    - Bimbingan rapat dan motivasi hati ke hati dari mentor melalui grup coaching online.

    - Group support yang sangat happening dari ahli grup dari seluruh negara

    -  Kelas produk  ( Health & Wellness class) dan kelas bisnes berjadual setiap bulan di seluruh negara

    - Pelbagai perkongsian testimoni & gambar produk dan poster di secret group FB

    - tiada asas marketing? Its okay, kita ajarkan nanti


    WhatsApp <TURBO> kepada 013-3583424
    WhatsApp <TURBO> kepada 013-3583424
    WhatsApp <TURBO> kepada 013-3583424