• Pengedar By Negeri
 • Cergas Berpuasa Dengan Mighty 3 Gems

  Mighty 3 Gems adalah satu program kesihatan Shaklee, kini dalam pakej Ramadhan yang istimewa


  Terbahagi kepada 3 produk asas untuk pembekalan vitamin, zat galian, tenaga dan pengekalan bendalir badan iaitu Mealshake (perasa French Vanilla), Energizing Soy Protein atau ESP (perasa Vanilla) dan Performance Drink atau PD (perasa oren). Ketiga-tiga produk ini berperanan membekalkan nutrien dan keperluan harian tubuh agar terus bertenaga dan cerdas.

  Sesuai untuk mereka yang tidak sempat bersarapan, dan minuman untuk bersahur dan berbuka puasa. Kalau tak sempat sahur pun (kes terbangun tinggal 5 minit nak imsak/15 minit nak Subuh), Mighty 3 Gems ini insya-Allah memadai untuk anda menjalani kehidupan Ramadhan seperti biasa.

  Dan berbuka puasa dengan Mighty 3 Gems memberi anda tenaga untuk menunaikan ibadah selanjutnya iaitu solat Maghrib, Isyak serta terawikh dan ibadah2 lain seperti bertadarus.

  Bagi ibu menyusu ia membantu ibu berpuasa sambil menyusukan anak.

  credit

  Harga bagi produk ini ialah RM306 termasuk pos, namun anda boleh mendapatkan harga istimewa dengan membuat pesanan dengan saya. Hubungi saya call/sms 012-3103787 atau emailkan saja di lydzar@gmail.com. Anda pasti berpuas hati dengan performance anda sepanjang Ramadhan ini!