• Pengedar By Negeri
  • Promosi Januari : Advanced Joint Health Beli 6 Percuma 1

    Salam semua!

    Masuk bulan baru, of course la Promosi terbaru jugak kan. So bulan ni, turn Advanced Joint Health Tablet pulak.

    Memang ramai lah anak anak yang happy sebab ini adalah suplemen kegemaran ibu bapa dan mertua mereka. Masa terbaik untuk grab promosi ni sebab boleh bagi stok 7 bulan untuk parents mereka.

    Promosi Januari Buy 6 Free 1


     Beberapa ramuan yg terdapat dalam AJHT yang memberikan manfaat kepada sendi;

    Advanced Joint Health Tablet Shaklee

    Suplemen untuk sendi
    Dan perbezaan AJHT dengan produk sendi yang lain adalah, AJHT tidak mengandungi Kondroitin Sulfat.
    Mengapa ia bebas dari Kondroitin?  Sebenarnya kondroitin sulfat tidak akan diserap dengan baik jika diambil secara oral. Penyelidikan terbaru mendapati kondroitin sulfat boleh mengganggu serapan ekstrak glukosamin yang biasanya diserap dengan baik jika diambil secara berasingan. Jadi, teliti label suplemen sendi anda dan pilihlah AJHT kerana ianya terbukti berkesan dan tidak mengandungi Kondroitin Sulfat


    Jemput baca Info lanjut tentang Advance Joint Health Tablet di link INI

    Salah satu testimoni pengguna

    Jemput baca testimoni pengalaman Pn Alin...(sumber: from her blog)....


    "...Saya sering sakit bahu belikat apabila duduk lelama mengadap PC, pasti terasa bahu belikat tegang dan tak selesa. Selain itu, sejak extend breastfeeding Dzakirah, kaki sering didatangi en. biawak a.k.a simpul biawak... hehe its happen bila guna kasut yg tak berapa nak tinggi pun... Bunyi keriok-keriok sering juga berkumandang tatkala bila nak duduk antara 2 sujud... Normally ni semua anggapan pengambilan kalsium yang tak cukup...Tapi sedar tak anda, ia bukan sekadar tak cukup kalsium... itu tandanya anda mengalami sakit sendi yg "mild"... puncanya?? Tahukah anda kekerapan melakukan aktiviti seperti kedudukan poster yg tak betul yg terlalu lama, sering dukung anak, tidur yang salah posisi dan juga sering mengangkat benda-benda berat, boleh mengundang sakit bila kekerapan aktiviti-aktiviti ni secara longterm... maka terjadi ler sakit sendi lutut,sakit sendi tangan,sakit sendi kaki,sakit sendi bahu,sakit sendi siku..Alhamdulillah selepas 5 hari mengambil Advance Joint Health Tablet (2 biji) + osteomatrix (4 biji) sebelum tidur... dah tak ada bunyi keriok-keriok pada lutut. Rasa licin saja sendi-sendi terutama bila bangun dari duduk antara 2 sujud, naik tangga mahupun duduk lelama depan PC. Kalau tak, memang terasa.Alhamdulillah, dengan izin Allah jua. Saya suka !! kini saya hadiahkan juga kepada mak & ayah saya, nenek-nenek saya.
    -------------------------------------------------------------------------------------


    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.

    * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced
    .


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 




      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head
    TwitterLatest tweet: Salam Tahun Baru 2013 dari K3S http://t.co/1QCELPYN Follow @lydzar Reply Retweet   06:57 Jan-01

    Salam Tahun Baru 2013 dari K3S

    Alhamdulillah setahun sudah berlalu.

    Tahun baru pulak datang lagi. Ye, ia adalah angka yang akan datang dan pergi.
    Cuma yang perlu kita muhasabah, bagaimanakah setiap tahun kita berlalu pergi? Pelbagai aspek boleh kita jadikan panduan. Kesihatan, kejayaan dan pencapaian peribadi yang bagaimanaka mahu kita lalui. Atau sekadar pergi tanpa memberi apa apa kesan pada setiap detik yang kita lalui sepanjang tahun lepas.

    Apapun, jika anda berniat mahu :
    Kekal sihat, jom lah sertai kami mengamalkan produk kesihatan Shaklee.
    Menambah pendapatan,  jom lah sertai kumpulan bisnes kami melalui perniagaan Shaklee

    Salam Tahun Baru 2013!


    Shaklee Products as Energy Booster

    Q : Cik Puan K3S, saya nk tanya la vitamin apa yg sesuai untuk saya yg selalu rasa letih dan lesu ni. Kadang-kadang balik dari kerja terus 'flat' dan terus nk tidur. So cuba cerita sket apa yg boleh bantu saya.

    A : Terima kasih atas soalan ni. OK kalau utk boost energy saya boleh suggestkan beberapa vitamin utk anda consider.

    1- Bcomplex,secara ringkas Bcomplex berfungsi utk tukarkan gula (gluk
    os) pada tenaga
    2- ESP -terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya
    3 - Cinch Tea Mix -Campuran Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha ini dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.
    4 - Ostematrix -memberi tenaga dan mudah bangun dari tidur
    5 - Performance Drink - mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yg memberikan kita tenaga berterusan tanpa mengganggu kestabilan gula dlm darah. Performance drink sangat dikenali sebagai minuman ahli sukan

    Hmmm ada byk produk yg sesuai untuk anda yg perlukan EnergyBooster. So anda bebas untuk memilih produk mana mengikut kesesuaian anda. Dan anda juga digalakkan menghubungi saya terlebih dahulu utk konsultasi mengikut keadaan anda :)

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5

      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head

    Promosi Disember : Collagen Powder Beli 6 Percuma 1

    Promosi Akhir Tahun 2012 yang memang mengujakan!
    Buat pertama kalinya Shaklee Malaysia mengumumkan promosi bagi Collagen Powder. Buat pengetahuan, Collagen Powder baru sahaja dilancarkan pada bulan Jun 2012 yang lalu.

    Walaupun ianya produk baru, namun sambutan terhadapnya tetap hangat dan memberangsangkan. Masing-masing berlumba untuk berCollagen semenjak itu.


    PROMOSI COLLAGEN POWDER BUY 6 FREE 1

    Dan kini Shaklee mengumumkan promosi BELI 6 PERCUMA 1 bagi produk hebat ini

    Hanya dengan RM1428 anda dapat 7 kotak Collagen Powder. Cuba anda buat perbandingan harga retailnya adalah rm298. Cuba tekan kalkulator berapa banyak anda jimat utk pembelian 7 kotak Collagen ni kan. Tak ke almost rm600+. Wah wah wahhhh mmg banyak jimat ni.

    Okeh jangan lengah-lengah lagi dah ye. Hubungi saya untuk konsultasi dan order anda

      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head
    TwitterLatest tweet: Garlic Complex sebagai ANTIBIOTIK: Biasanya ia dikenali sebagai suplemen untuk menurunkan kadar kolestrol. Dan... http://t.co/sAaicw9m Follow @lydzar Reply Retweet   15:27 Dec-05

    Fakta Bahan Utama Collagen Powder Shaklee

    BAHAN UTAMA DALAM SHAKLEE COLLAGEN POWDER YANG MENEPATI KRITERIA PEMILIHAN SUPLEMEN KOLAGEN.


    Shaklee Collagen Powder bukan sekadar suplemen kolagen biasa. Ia telah diformulasi dengan 7 bahan utama yang menjadikan ia sebagai suplemen kolagen terbaik.

    Jom saya kongsikan fakta tentang bahan utama  Shaklee pula berpandukan ciri dan kriteria yg saya dh sharekan semalam.

    --------------------------------------------------------


    1)Pilih size kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah:

    Collagen Powder Shaklee yang diperbuat dari sisik ikan merah merupakan sumber premium kolagen dan mempunyai molekul kira kira 1000Dalton. Sifatnya ini membuatkan ianya sangat mudah diserap oleh tubuh badan.  Ia juga dpt membantu kpd peningkatan sintesis kolagen pd lapisan dermis dgn berkesan.

    2)Kolagen yang mempunyai emolient(pelembap):

    Ekstrak biji benih Camelia Japonica mengandungi asid Oleik, iaitu sejenis emolient  kulit dan pelembap yg  unggul dan juga Isoflaven sebagai bahan antioksida semulajadi utk mengurangkan kesan radikal bebas.

    3)Kolagen mempunyai unsur antioksida dan mempunyai elemen BComplex:

    Vitamin C yg ditambah ke dalam Collagen Powder Shaklee menggalakkan pengeluaran kolagen dan mengawal radikal bebas.
    Vitamin B pula terlibat dalam metabolisme karbohidrat, lemak, dan protein untuk menghasilkan tenaga yang diperlukan utk pengeluaran kolagen dalam sel.

    4)Unsur glusamin (BONUS):

    Glusamina daripada ekstrak kerang kerangan penting dalam sistesis bendalir sinovia bagi melicinkan pergerakan sesendi dan melembapkan  mata.

    5) Bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic:

    Pfaffia (ginseng Brazil) digabungkan dgn biji benih Camelia Japonica  dpt menyokong pembentukan kolagen dan asid hyaluronic. Asid hyaluronic berfungsi  untuk mengikat jumlah air yg besar. Dan ini memainkan peranan yang penting dalam menghidratkan tisu badan dan menjadikan kulit lembut, lembap dan rata.

    Dan tambahan 2 lagi bahan utama dalam Collagen Powder Shaklee untuk meningkatkan keberkesanannya:

    6) Elastin dari kolagen ikan.

    Elastin dpt mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit yg boleh melantun apabila dicubit. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi bersama kolagen utk kulit yg lebih gebu dan anjal

    7)Lactobasilus acidophilus

    Ianya adalah sejenis bakteria baik yg membantu mengimbangi usus mikroflora & memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi meningkatkan penyerapan kolagen. 

    ----------------------------------------

    WAHHHH lengkap!!!
    Dan kini anda pasti tak ragu lagi kenapa Collagen Powder Shaklee begitu ISTIMEWA dan menjadi kegilaan ramai wanita yang mementingkan kesihatan dan kecantikan.
    ALL IN 1 in Collagen Powder Shaklee.

    Dapatkan sekotak (atau 2 dan lebih, mungkin grab 6 kotak terus!!) dari Kedai Triple S!


    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 




      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)
    Mobile/ WhatsApp :013-3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head


    PANDUAN MEMILIH SUPLEMEN KOLAGEN TERBAIK

    Dengan ini saya memaklumkan bahawa item promosi bagi bulan Disember ialah COLLAGEN POWDER SHAKLEE! Seperti biasa, Shaklee membuat offer BELI 6 PERCUMA 1 bagi Collagen Powder.
    So apa lagi, boleh la yer buat kira kira utk grab penjimatan EXTRAVAGANZA ni. :)

    Sebab dh ada terlalu banyak suplemen kolagen dipasaran, tentu anda dh mula pening nk pilih yang produk mana. Mestilah nk beli yang terbaik dan paling berkesan kan?

    So jom saya kongsikan beberapa panduan tentang cara memilih suplemen kolagen. Jemput baca :)

    1) Lebih baik pilih dalam bentuk makanan (or cecair) berbanding yg kolagen yg disuntik. Ini utk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dlm tubuh badan
    2)Pilih size kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine size mmbantu penyerapan yang baik kerana size ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang di ambil up to 100% diserap dan memberi efect lebih cepat.
    3)Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelempaban yang berpanjangan.
    4)Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan
    5)Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri
    6)Kolagen juga penting utk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine utk kesihatan sendi. (bonus point)
    7)Pastilkan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.

    credit info : http://aulawrites.blogspot.com
    ----------------------------------------------------
    Saya pasti lepas anda baca updates ni, mesti anda akan mula membuat research sebelum membeli mana-mana supplemen kolagen. Perhatikan label dan bahan utama nya ye :)

    KLIK SINI kalau nak baca TESTIMONI PELANGGAN tentang Collagen Powder.



    Order pertama bagi Collagen Powder pada setiap hari  akan mendapat hadiah mistari dari saya. Adakah anda orang tersebut??

    Hubungi saya untuk konsultasi dan order Collagen Powder pada harga HEBAT Disember!
    lydzar@gmail.com 013 3583424



      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head
    TwitterLatest tweet: OK, Jom mulakan kelas COLLAGEN kita :) 1) PANDUAN MEMILIH SUPLEMEN KOLAGEN Sebab dh ada terlalu banyak suplemen... http://t.co/EiGMw7qh Follow @lydzar Reply Retweet   22:18 Dec-01
    Latest post: OK, Jom mulakan kelas COLLAGEN kita :) 1) PANDUAN MEMILIH SUPLEMEN KOLAGEN Sebab dh ada terlalu banyak suplemen kolagen dipasaran, tentu anda dh mula pening nk pilih ya...
      Like · Comment · Share Kedai Triple-S page on Facebook     Like

    Kebaikan Alfalfa Complex Shaklee : Betul ke bagus?

    Hanya tinggal 2 hari sahaja lagi promosi ALFALFA COMPLEX akan berakhir. 
    Beli 6 PERCUMA 1. Pastinya anda yang baru sahaja dapat gaji, baru sahaja buat kira-kira utk membeli suplemen akan consider tentang promosi Afalfa ni. 

    DAN, masih sempat lagi saya nk sharekan kebaikannya dengan anda :)

    APAKAH ALFALFA?

    Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil
    Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

    Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
    •    Sumber semulajadi alfalfa.
    •    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air
          sebagai minuman herba semulajadi.

    Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.
    Sumber : Website Shaklee Malaysia

    KEBAIKAN ALFALFA

    Secara amnya, Alfalfa sangat bagus untuk perempuan mahupun lelaki. Jom tengok senarai panjang manfaat dan kebaikan Afalfa ini.

    1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia. 2. Sebagai penggalak susu yg mempercepatkan penghasilan susu badan utk ibu myusukan bayi 3. Mencuci usus bagi membuang toksik 4. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ 5. Memberi kelegaan semasa haid 6. Merawat arthitis 7. Bagus untuk elergi dan ekzema 8. Merawat athma 9. Menghilangkan kelesuan dan tekanan 10. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan buah pinggang 11. Meneutralkan asid dalam badan 12. Merawat masalah keputihan pada wanita 13. Membesar dan menegangkan payudara 14. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri 15. Memulihkan urat selepas bersalin 16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan 17. Meningkatkan stamina seorang suami 18. Melegakan sembelit 19. Membuang angin dalam badan 20. Melegakan sakit sendi dan belakang

    Nak tau apa kata pengguna Alfalfa? Jom teruskan membaca :) 

    Betul ke bagus? Of course!!

    Agak 'hangat' sket la testimoni mereka ni. Tapi bagi suami isteri yang pastinya sentiasa mencari jalan agar hubungan mereka terus mesra, apa  salahnya mereka share apa yg telah mereka rasa, kan?

    Dan yang ini pula, Alfalfa telah membantunya menyelesaikan masalah keputihannya.Hampir putus asa dengan sebarang petua untuk menghilangkan keputihan, kini sangat gembira apabila masalahnya selesai dengan pengambilan Afalfa dalam set penyusuan.


    Alhamdulillah, dengan izinNya juga. Segala masalah ada penyelesaiannya. 
    Kalau anda mahukan rumahtangga yang bahagia, hangat dan mesra sentiasa atau anda mahu menyelesaikan masalah kewanitaan, jom cuba Alfalfa Complex dari Shaklee. Terbukti BERKESAN!

    Tak perlu ambil masa yg terlalu lama untuk membuat keputusan, kerana Alfalfa memang sangat murah harganya especially kalau anda grab promosi Beli 6 PERCUMA 1 ni.

    Jangan terlepas peluang keemasan ni ye!

    Hubungi saya untuk konsultasi dan order ye

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5



      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head