• Pengedar By Negeri
 • Kit Pengembara : Travelling Kit

  Sebelum kita memulakan perjalanan kemana-mana sama ada dalam negeri atau luar negeri, salah satu perkara yang penting untuk sediakan adalah KIT PENGEMBARA. Kit pengembara yang berfungsi sebagai FIRST AID KIT.

  Kenapa kit pengembara ini penting. Of course sebagai pembantu pertama jika tiba-tiba ada kecederaan, sakit atau apa jua kejadian tak terduga ketika sedang travel. Berbagai-bagai faktor terutama sekali perubahan cuaca dan suhu akan mempengaruhi tahap kesihatan kita apabila berada di luar kawasan.

  Kit Pengembara di Kedai TripleS tentunya akan melibatkan produk-produk Shaklee:

  Bagi pengembara, tak kiralah bertujuan bercuti, outstation diluar negara atau pun mengerjakan haji dan umrah, produk seperti di bawah adalah pilihan terbaik untuk anda bawa bersama:

  1. Performance Drink- untuk mencegah masalah pengdehidratan sepanjang berada di tempat lain terutama waktu panas terik. Ianya juga baik demi memastikan kita sentiasa bertenaga dan tidak terhidrat sepanjang beraktiviti diluar.

  2. B Complex- Ianya bertindak sebagai penjana tenaga (melalui tindakbalas glukos) disamping memberi ketenangan kepada tubuh.

  3. Vitamin C- sangat penting untuk imun tubuh kita. Bertindak sebagai antioksidan dan sangat penting dalam melawan penyakit. Sekiranya badan terasa seperti hendak demam, disarankan mengambil sebiji Vitamin C, dipatahkan dua sebelum dimakan. Ambil 2 biji sehari sehingga demam kebah.

  4. Vita-Lea - Multivitamin yang lengkap. Sebiji Vita-Lea mengandungi 28 nutrients yang penting, temasuklah 12 jenis Vitamin & 7 jenis galian.

  5. Kalsium @ Ostematrix- Penting agar kaki kita tidak mudah merasa kebas, sakit pinggang atau belakang akibat terlalu lama berdiri atau banyak berjalan.

  6. Fiber Unflavoured - sangat digalakkan diambil oleh mereka yang mengidap penyakit kencing manis dan darah tinggi. Ianya baik untuk memastikan tubuh kita tidak mengandungi lebihan gula atau kolesterol yang boleh memudaratkan tubuh sepanjang mengerjakan ibadah haji dan umrah. Ianya berfungsi untuk menyerap dan membuang segala lebihan gula dan kolesterol dalam darah.


  Jadi check yer beg anda, pasti kan anda sediakan Kit Pengembara ini sebelum kemana-mana!!

  ----------------------------------------------------------------------------------------------
  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
  Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


  Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.     Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
  Kedai TripleS (K3S)

  Mobile/ WhatsApp :013-3583424
  Facebook Twitter
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head