• Pengedar By Negeri
  • Set Kecantikan Kulit Booster untuk kulit wajah bermasalah

    Anda ada masalah dengan kulit wajah anda? Dah cuba pelbagai jenis produk, tapi masalah jerawat masih tak selesai, malah meninggalkan parut yang tak diingini?

    Wajah kusam, tona kulit tak sekata juga membuat ramai wanita, tak kurang juga lelaki hilang keyakinan diri untuk berdepan dikhalayak ramai.

    Anda tahu tak, bahawa masalah kulit macam ni boleh diatasi dari dalam? Bukan sekadar mencuci dengan facial foam, atau sapukan krim jerawat. Masalah kulit selalunya berkaitan dengan sel yang telah mati dan tidak digantikan dengan baik oleh tubuh. Jadi jerawat, jeragat dan parut masih kekal disitu.

    Jadi dengan ini, Kedai TripleS memperkenalkan Set Kecantikan Kulit Booster  untuk kecantikan kulit anda. Set ini bukan sahaja sesuai untuk kecantikan kulit, malah ia menjaga fungsi jantung anda agar kekal sihat terjaga dari kolestrol jahat!! Berbaloi-baloi kan?? 2 in 1 gitu.




    Set Kecantikan Kulit Shaklee
    No telefon saya telah bertukar kepada 013 3583424

    Vitamin asas untuk kecantikan kulit ialah Protein (ESP), B-Complex, Vitamin-C dan Vitamin-E. Namun, jika anda mempunyai kekangan bajet, boleh mencuba 3 vitamin ini sahaja dahulu iaitu Set D (asas) ~B-complex, Vitamin-C & Vitamin-E~

    Jika anda mempunyai masalah kulit muka yang kronik, boleh mencuba 'vitamin booster' untuk kulit iaitu Set vitamin yang di tambah dengan pengambilan Protein (ESP) dan GLA Complex.

    Ramai yang mengelak dari mencuba minuman ESP, dan lebih gemar untuk mengambil vitamin di dalam bentuk tablet & kapsul sahaja. Namun, tahukah anda bahawa kita sendiri terdiri daripada sel? Dan, untuk mendapatkan kulit muka yang cantik perlukan sel-sel baru yang sihat, di mana protin merupakan makanan asas kepada sel.

    Parut jerawat di muka lambat hilang adalah salah satu tanda anda mempunyai sel yang 'kurang sihat' di mana memerlukan masa yang lama untuk menggantikan 'sel mati' dengan sel sihat yang baru


    credit : Genkimoma

    Jom kita lihat perbezaan kulit wajah Puan Syafiza yang mengamalkan Set Kecantikan Kulit dan GLA. Nampak sangat kulitnya semakin cantik selepas mengamalkan set vitamin tersebut. Jeragat pon dh hilang!





    Alhamdulillah, dengan izin Allah, selesai sudah masalah salah seorang rakan kita. 
    Anda bagaimana? Nak cuba tak set D atau Booster set yang superBEST ni?

     Hubungi saya untuk konsultasi dan order okeh. :)
     ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 
     
    Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head