• Pengedar By Negeri
  • Sihat seisi keluarga dengan vitamin Shaklee

    Family All Time Favorite Vitamin. Sihat seisi keluarga dengan vitamin Shaklee.





    Alang-alang dah bervitamin tu, mari kita 'vitamin'kan seluruh ahli keluarga. Ini lah yang saya suka tentang Shaklee, sebab vitaminnya bersifat menyeluruh.




    Baca fakta tentang Omega Guard di sini 

    Baca fakta tentang Vitamin C di sini

    So ibu ayah beli, dan seluruh keluarga makan bersama-sama, sihat dan cergas bersama-sama.

    Omega Guard dan Chewable Vitamin C memang TERBAIK untuk dijadikan vitamin seisi keluarga. Sangat bermanfaat untuk kesihatan jantung golongan dewasa dan membantu dalam proses pembelajaran bagi remaja dan kanak-kanak. Of course akan menjaga kesihatan jantung mereka juga. 


    Dose Omega Guard kami :

    2 biji untuk mama sebab dia nak kurus (ahaks)
    1 biji plus Vitalea untuk papa supaya dia bertenaga nak uruskan hal ehwal kerja dan aktiviti hariannya
    1 biji plus chewable Vitamin C x 3orang untuk setiap HM..untuk perkembangan otak bg mereka yang sedang bergelar 'THE EXPLORER'

    Total consumption kami setiap hari, 6biji. So sebotol Omega Guard hanya untuk 15 hari. Sebab tu lah mama happy sangat bila ada promosi Omega Guard tempoh hari. Dapat extra 1 botol.. so sempena promosi ni, mama dah sedia nk adakan stok utk next 7month, sebab harganya memaaaaang BERBALOI!


    Dan mengunyah Chewable C pastinya akan lebih menggembirakan bila dilakukan bersama-sama. Chewable Vitamin C mampu menjadi perisai tubuh dan meningkatkan sistem imun kita sekeluarga..Kesan paling ketara kita boleh lihat selepas ambil Vitamin C adalah, anak-anak tidak lagi diserang demam selsema dengan kerap. Maklumlah, anak-anak terdedah pada persekitaran yang kurang sihat apabila berada diluar, disekolah mahupun di taska atau tadika. Agak sukar untuk kita nak pastikan keadaan sekeliling dia bebas habuk dan bebas penyakit, tapi kita boleh pastikan kita dah bagi mereka perisai terbaik untuk lindung diri mereka. 

    Jadi kalau anda concern kan kesihatan keluarga anda, jom bersama-sama amalkan dua vitamin yang dicadangkan ni. 


    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.
     
     
      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)
    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head