• Pengedar By Negeri
  • Promosi Jun 13 : Mealshake Beli 6 Percuma 1

    Sorry sebab agak lewat mengupdate tentang Promosi Bulan Jun.

    Kalau dekat FB memang dah gempar sebab bulan ni adalah promosi Mealshake. Tersenyum-senyum para ibu yang memang dah lama berikan Mealshake pada anak mereka. Inilah masanya untuk mereka memborong, beli Set Promo boleh simpan stok untuk hampir setahun. Banyak pulak tu penjimatannya. Siapa yang tak suka beli Mealshake dengan harga murah, kan?



    Kebaikan Mealshake Shaklee

    Biasanya beli 1 dapat 1, beli 2 dapat 2, tapi untuk bulan Jun, beli6 Mealshake dapat 7!
    Best sangat. 1 canister Mealshake worth RM113.75 tau. Tapi, kalau anda nak harga yang leboh murah, boleh hubungi saya. Bukan hanya dapat 7 canister, tapi ada juga sesuatu yang menarik saya nak bagi.

    Ok kebaikan Mealshake Shaklee ni memang tak disangkal lagi lah. Jom tengok apa kata mereka yang dh cuba Mealshake.

    Testimoni Mealshake menaikkan berat badan anak

    Nak tahu kebaikan Mealshake Shaklee ni dengan lebih lanjut? Jom saya sharekan sedikit fakta tentangnya;

    **Sarapan segera yang berkhasiat
    **Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
    **Hidangan segera untuk para atlet
    **Kudapan menarik pada bila-bila masa
    **Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

    Ada lagi yang menarik tentangnya:
    **sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan
    **menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.
    **mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

    -Mealshake jika dibancuh mengikut sukatan, memberikan 35% atau lebih nilai harian bagi 23 jenis vitamin dan mineral (merupakan multi vitamin tapi dalam bentuk serbuk mudah bancuh).
    -Sumber yang sangat baik bagi fiber dan protin dan kalorinya hanyalah 240 setiap hidangan sekiranya dibancuh bersama-sama susu rendah lemak.
    -Sumber kaya kalsium.
    -Pilihan bukan soya (ada yang tak minum soya kan. 
    -Rendah glisemik

    Dan sebenarnya Mealshake sesuai diambil oleh sesiapa sahaja, bukan sekadar kanak-kanak. Golongan dewasa pun boleh juga kerana ia mampu berfungsi sebagai multivitamin yang melengkapkan keperluan nutrisi tubuh kita.  Ye lah kan, kadang-kadang kita memang tak dapat full nutrient daripada makanan pun. So Mealshake adalah pilihan terbaik bagi anda yang susah nak telan multivitamin dalam bentu pil.

    Okey, nanti saya akan share more info tentang Mealshake ye.

    Bagi anda yang dah teruja sangat nak memborong Mealshake, cepat-cepat hubungi saya sebab saya memang ada ready stock dirumah. Bila-bila sahaja anda mahu, saya akan hantarkan. Jangan sampai stok Mealshake licin di Shaklee nanti baru nak tanya ye :)

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
     

    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5.

     


    Lydzar Rusman
    Shaklee ID : 859948
    Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424