• Pengedar By Negeri
 • ESP & PERFORMANCE DRINK : Pilihan Tepat Bersahur Bagi Anda Yang Tak Sempat Prepare Lauk Pauk.

  ESP & PERFORMANCE DRINK : Pilihan Tepat Bersahur Bagi Anda Yang Tak Sempat Prepare Lauk Pauk.
  "Bersahurlah, sesungguhnya pada sahur itu ada keberkatan"
  (HR bukhari dan muslim)


  Alhamdulillah, baru saja selesai bersahur ditemani anak perempuan saya yang berumur 6 tahun. Tahun ini akan menjadi kisah istimewa bila si anak kecil berazam untuk berpuasa penuh. Tahun lepas, anak saya ni mampu berpuasa sehingga pukul 5petang sahaja. Balik dari taska, terus minta dibuatkan susu. Dengan mulut dan bibir yang kering, tak sanggup saya tengok dia merayu supaya dibuatkan susu. Syukur, walaupun masih kecil, dia masih mampu untuk berpuasa.

  Apa menu anda bersahur tadi?

  Kami hanya makan nasi dengan sup ayam sahaja. Dan menu yang tak tertinggal adalah sebahagian daripada Set Triple Gem. Kali ni saya hanya mengambil Performance dan ESP sahaja, maka saya panggilnya sebagai Double Gem.


  Kenapa glamor sangat Double Gem ni dikalangan die-hard-fan Shaklee?
  Tentulah kerana keistimewaan dan keberkesanannya, kan? Asalnya set ini terdiri daripada ESP, Mealshake dan Performance. Tapi lebih ramai yang memilih untuk menggunakan ESP dan Performance sahaja.

  ESP yang kita ketahui terkenal sebagai sumber soya dan sumber protein terbaik bakal membuat perut kita rasa kenyang untuk satu tempoh yang lama. Dan Performance pula membantu tubuh kita kekal terhidrat walaupun sepanjang siang kita tak dapat minum air.

  Diingatkan, pengambilan set Triple atau Double Gem ni hanya sebagai pembantu anda untuk kekal bertenaga. Ada yang ingat, dah minum Triple/Double Gem perut akan kenyang sampai ke petang (waktu berbuka).

  Bukan macam tu. Ia hanya membantu utk kira rasa kenyang lebih lama selepas waktu bersahur dan membantu tubuh kita kekal cergas melakukan rutin harian. Ibadat puasa memang tujuannya untuk mengajar kita erti lapar dan dahaga. Kalau lah Triple/Double Gem ni mampu membuat anda langsung tak rasa lapar, mungkin ia dah menyalahi tujuan kita berpuasa.

  Set ini beserta dengan vitamin penyusuan yang lain juga sangat membantu para ibu menyusu yang tetap perlu menyusukan anak atau memerah sewaktu dipejabat nanti.

  Jom baca apa kata mereka.

  Set Triple Gem

  Jom dapatkan Set Lengkap Triple Gem dari kami. Cara bancuhan yang simple, 1 sudu untuk setiap suplemen. 1 set boleh diconsume selama sebulan.

  Stok adalah terhad. Nak fikir lagi ke? Grab aje sebelum stok Performance habis seMalaysia lagi.

  berpuasa dengan penuh tenaga

  ----------------------------------------------------------------
  Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pengedar Shaklee dan pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, SeksyenU5. 


    Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
  Kedai TripleS (K3S)

  Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
  Facebook Twitter
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head