• Pengedar By Negeri
  • CINCH TEA MIX : Penyelesai Masalah Asyik Nak Mengunyah

    Biasanya bila nak berdiet, kita akan dinasihatkan untuk kawal kalori = mengurangkan pengambilan makanan. Dan bila kita kurang makan, akan menyebabkan kita rasa kurang bertenaga dan cepat penat.

    Kekurangan tenaga menyebabkan kita rasa macam nak makan macam-macam lalu mulalah kita mengunyah coklatlah, biskut la.. (snek tinggi kalori)

    Persoalannya, bagaimana nak 'boost' tenaga tanpa mengambil kalori tambahan?



    Penyelesaian TERBAIK adalah Cinch Tea Mix. Kalau belum pernah tahu, macam mana rupa Cinch Tea Mix ni, jom tengok gambar.


    Produk Slimming Shaklee

    Memang betul, saya dah hampir setahun dah ambil Cinch Tea dan gantikan teh tarik/kopi/milo untuk minum pagi atau petang saya. Saya dapati keinginan untuk mengunyah memang berkurang sebab saya rasa bertenaga dan tidak perlu ambil makanan kudapan berlebihan. 

    Ramuan Cinch Tea Mix, campuran eksklusif tiga jenis teh termasuk:
    •  Matcha: serbuk teh hijau unggul yang tersedia secara semulajadi dan mengekalkan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.
    • Ekstrak teh putih : juga dikenali sebagai "baby green tea" dengan tahap sebatian antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
    •  Rooibos : teh mreah, ekstrak unik daripada rantau Cedarburg Afrika Selatan dan dengan sebatian antioksidan polifenol yang unik.

    Faedah Pengambilan Cinch Tea Mix

    1. Sentiasa selamat untuk meningkatkan tenaga semula jadi
    2. Mengandungi taurina , dikaji secara meluas untuk kecergasan yang dipertingkatkan, tenaga, dan daya tahan tubuh badan.
    3. Alternatif terbaik untuk makanan manis dan kopi untuk memberikan tenaga segera
    4. Citarasa hebat panas atau sejuk
    5. Dalam sachet yang mudah dibawa
     
    Bermanfaat kepada mereka:

        ✎ 2.5 juta daripada orang dewasa di Malaysia yang mempunyai berat badan berlebihan
        ✎ Sesiapa yang mahukan alternatif yang rendah kalori untuk makanan manis , soda atau kopi untuk tenaga segera
        ✎ Sesiapa yang mencari cara untuk menguruskan berat badan dan mengurangkan inci tubuh mereka
        ✎ Sesiapa yang ingin meningkatkan tenaga secara semulajadi
        ✎ Sesiapa yang ingin perlindungan antioksidan dan faedah yang berkaitan dengan teh hijau

    TESTIMONI Pengguna Tentang Cinch Tea Mix.

    Minuman tenaga

    Jadi kalau anda juga sedang berusaha untuk mengurangkan berat badan, sedang berusaha untuk mengurangkan inci, dan juga sedang mengurangkan pengambilan kalori tapi tetap mahu tubuh cergas bertenaga, jom lah kita bancuh satu sachet Cinch Tea Mix bila-bila masa yang kita mahukan.

    Boleh hubungi saya untuk info lanjut tentang produk Shaklee yang memang best dan sedap ni.

    Lydzar Rusman
    Shaklee ID : 859948
    Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424
    Facebook
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head
    Latest post: Kebaikan Collagen Powder Shaklee. Yang paling awesome, ia melembabkan kulit dan mengurankan pigmentasi. Masalah utama rakyat Malaysia sebagai negara Khatulistiwa. Htt...
      Like · Comment · Share