• Pengedar By Negeri
  • [Video] Cara Bancuh Collagen Powder

    Salam semua :)
    Nak tengok saya on-air tak? Hehe. Kali ni saya nak share video menunjukkan bagaimana serbuk Collagen Powder yang sangat mudah larut dalam air. Menunjukkan betapa mudahnya ia diserap oleh tubuh juga.

    Dan saya juga kongsikan satu resepi bancuhan Collagen Powder yang simple dan memang sedap. Dah rasa sekali, pastinya tak sabar nak minum lagi.

    JOM KLIK LIKE & SHARE Kedai TripleS jika anda suka video ini.





    Hubungi saya untuk pick up atau COD Collagen Powder anda di kawasan Subang Bestari dan Kota Damansara ye. Untuk pos, tak kisah dimana lokasi anda.

    Lydzar Rusman
    Shaklee ID : 859948
    Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424
    Facebook
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head