• Pengedar By Negeri
  • PROMOSI BULANAN : Anda Akan Dapat Lebih Dari Sekadar Vitamin E

    Salam buat semua pembaca.

    Nak umumkan promosi bulanan daripada pihak Shaklee untuk bulan Jun pula. Dan kali ini pihak Shaklee memilih Vitamin E sebagai produk promosi.
    Macam biasalah promosi Shaklee iaitu Beli 6 Botol, Percuma 1 Botol Vitamin E.

    Promosi Bulanan Vitamin E


    Ok dan sekarang saya nak terangkan perkara-perkara FREE yang lain yang anda bakal bawa pulang bersama, dengan syarat anda beli Set Promosi Beli 6 Percuma 1 ni lah. Bukan hanya beli satu botol sahaja. Ada beza tau dari segi manfaat pada wang anda tu. Jom tengok!

    Manfaat Pembelian Set Promosi Vitamin E

    Nanti, jangan lupa hubungi saya 013 3583424 jika anda nak maklumat lebih lanjut tentang Promosi Vitamin E ni okay?

    Tentu masih ada yang tertanya-tanya apa sebenarnya yang best sangat tentang Vitamin E ni kan?
    Untuk pengetahuan anda, menurut seorang sahabat saya, dahulu waktu musim Vitamin C kehabisan stok, hampir setahun juga lamanya, beliau mencadangkan semua customer beliau untuk menggunakan Vitamin E sebagai alternatif. Dan ALHAMDULILLAH, mereka semua sangat berpuas hati dengan kesan Vitamin E, setanding kehebatan Vitamin C dalam memelihara kesihatan dan kecantikan kulit mereka.

    Peranan dan Kesan Pengambilan Vitamin E

    Walaupun hanya sedikit sahaja bilangan manusia yang mengalami masalah kekurangan Vitamin E, perhatikan jika anda mengalami simptom-simptom ini;

    • Badan mudah lebam
    • Kulit wajah yang kusam dan tidak bermaya
    • Luka lama lambat sembuh
    • Kurang ghairah seksual
    • Hilang kekuatan otot
    Anda WAJIB ambil Vitamin E jika anda merasakan salah satu antara senarai diatas.

    Dan yang bestnya Vitamin E Shaklee, ia baru sahaja di-formula semua (reformula), dengan tambahan ekstrak biji anggur.

    Manfaat ekstrak biji anggur

    Lihat warna baru Vitamin E. Kalau dulu warnanya jernih keperangan, kini warnanya bertukar gelap sedikit kerana ekstrak biji anggur.

    Manfaat ekstrak biji anggur :

    Ekstrak biji anggur adalah antioksidan yang kuat yang boleh digunakan untuk memberi manfaat kepada tubuh dalam pelbagai cara. Biji anggur bersifat antioksidan, antiallergenic, antihistamin, anti-radang dan ia boleh memainkan peranan penting dalam membantu badan melawan virus, alergen, dan karsinogen.

    Ekstrak biji anggur terbukti 20 kali lebih berkesan daripada Vitamin C dan 50kali lebih kuat dari Vitamin E.

    Beberapa manfaat tambahan ekstrak bii anggur :

    * Mencegah pembentukan plak dalam arteri.
    * Meningkatkan kecerdasan mental dan boleh membantu untuk mengelakkan keadaan uzur.
    * Mencegah kerosakan gigi
    * Membantu untuk mencegah osteoporosis
    * Boleh mengganggu pertumbuhan dan perkembangan sel kanser
    * Membantu peredaran darah
    * Mengatasi komplikasi disebabkan oleh kencing manis
    * Meredakan konstipasi (sembelit)
    * Ia adalah larut minyak, menyampaikan perlindungan antioksidan dengan menembusi membran sel seluruh badan.


    Ok, banyak juga info yang anda dah dapat tentang Vitamin E ni kan?

    Insya allah saya akan kongsi sedikit testimonial daripada mereka yang dah jatuh cinta dengan Vitamin E dalam entry akan datang. Dan saya akan tunjuk juga favourite saya iaitu Masker Vitamin E.

    Terima kasih kerana membaca dan jangan lupa hubungi nombor dibawah jika anda berminat nak grab 1 set Vitamin E promo ni. Berbaloi kan!

    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 


      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S) 

    lydzar@gmail.com
    SMS / WHATSAP : 013 3583424

    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head