• Pengedar By Negeri
  • Set Ramadhan Shaklee, Membantu Anda Menjalani Ibadat Dengan Bertenaga

    Assalamualaikum. 

    Alhamdulillah, bermula hari baru setiap hari. Dan syukur Ramadhan semakin menghampiri kita. Insya allah tk sampai 2 minggu pun, semua umat Islam seluruh dunia akan mula menyambut Pesta Ibadat.
    Dengarnya Ramadhan kali ini bakal menjadi Ramadhan yang hangat. Maksudnya dengan cuaca yang panas dan membahang. Adakah ia akan menjadi pelemah semangat kita untuk beribadat? 


    Jangan macam tu, sebab setiap masalah pasti ada jalan selesai. Dan ibadat berpuasa, bukanlah ibadat yang boleh diambil ringan. Ianya antara ibadat di dalam Rukun Islam jadi kita sebagai umat Islam wajib menunaikannya jika tidak tergolong dalam golongan yang dibenarkan rukhsah berpuasa. 

    KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT PESANAN SET RAMADHAN SHAKLEE.

    CHECKLIST CABARAN BERPUASA DI MUSIM PANAS




    ✎ Adakah anda masih mudah rasa letih walaupun belum masuk tengahari?
    ✎ Adakah anda sering diserang gastrik, menggigil kelaparan, muntah-muntah masuk angin dan tidak mampu meneruskan puasa?
    ✎ Adakah anda terasa 'kering' seperti tidak cukup air apabila anda perlu menahan dahaga?


    Tidak saya nafikan masih terdapat ramai golongan dewasa yang sedang berdepan dengan 3 masalah diatas. 


    JOM! 
    Saya bantu anda mengatasi masalah-masalah diatas dengan perkongsian testimoni dari beberapa orang yang sangat berpuas hati dengan Set Ramadhan Shaklee
    TESTIMONI:

    Nor Ruzanna Hanee  
    Saya amek performance drink .. Superb x letih pon masa pose.. Minum time sahur
    Nor Aliza Kamarudin Bg pndpt saya plg bgs performance drink esp.mmg btl2 berkesan.mata pun xmengantuk
    Suraya Hj Ismail Ms posa amik performance drink + esp..kurang dahaga & penat

    Ketiga-tiga customer memberikan feedback yang begitu baik terhadap Performance dan ESP. 
    Bukan mereka sahaja yang dah dapat kebaikan Set Budget Ramadhan ni. Malah ribuan lagi penggemar vitamin Shaklee di seluruh Malaysia.  

    Inilah rupa paras canister Performance dan ESP yang saya katakan tadi. 

    Jika anda tak sukakan suplemen dalam bentuk pil, memang Set Ramadhan ini adalah pilihan terbaik untuk anda. Selain digunakan oleh para ahli sukan, untuk mengekalkan kehidratan tubuh badan mereka selepas bersukan. semua umat Islam yang berpuasa juga digalakkan mengamalkan Performance semasa bersahur dan berbuka. 

    Performance berfungsi untuk mengawal aliran cecair dalam tubuh kita. Anda bayangkan dalam cuaca panas sebegini, kita akan selalu dahaga. Dan jika kita tidak minum air secukupnya, tubuh kita akan mudah letih bukan? Insya Allah dengan pengambilan Performance setiap pagi (semasa sahur) dan setiap petang (semasa berbuka), Performance akan bantu tubuh kita menyeimbangkan aliran bendalir dan mengelakkan kita berasa terlalu letih.


    https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=76dc611d6ebaafc66cc0879c71b5db5c

    Jadi, jom kita semua bersedia menyambut Ramadhan dengan 2 canister suplemen hebat ini.

    Semoga kita semua diizinkan menyempurnakan beribadat berpuasa dengan baik.

    Hubungi kontek info dibawah untuk sebarang pertanyaan tentang Set Ramadhan ini.

    Klik di sini untuk membuat pesanan Set Ramadhan dari kami.


    Lydzar Rusman
    Shaklee ID : 859948
    Call / SMS / Whatsapp : 013 3583424
    Facebook
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head
    Latest post: [RAMADHAN, PENYUSUAN DAN TESTIMONI] Alhamdulillah, rezeki Ramadhan namanya. Rezeki yang Allah bagi dalam pelbagai bentuk. Susu secukupnya untuk anak, badan yang sihat ...
      Like · Comment · Share