• Pengedar By Negeri
  • Promosi Berganda September : Collagen Powder dan Mealshake

    Anda mesti tak sabar nak tahu pasal promosi bulan ni kan.

    Tak pernah lagi Shaklee buat, dan kali ni Shaklee cipta rekod. 2 produk telah dipilih untuk menjadi produk Promosi. 

    Promosi Beli 6 Collagen Powder, Percuma 1


    Yang pertama, macam biasa Promosi Beli 6 Collagen Powder, Percuma 1 kotak. Maknanya jika anda beli set promosi ni, anda bawa pulang 7kotak lah.
    Dan yang tambah bestnya, anda juga akan mendapat keahlian Shaklee bernilai RM75, secara percuma.
    Pembelian satu set ini juga akan menyebabkan anda terus layak mendapat bonus sebanyak lebihkurang RM110.


    Best ke tak best tu? Siap dapat cash terus, tapi dapat pada bulan Oktober nanti la, masa semua SID tengah riangria tengok baki akaun bank mereka. Nak inform juga, kalau anda takmau beli satu set, tak mengapa, boleh beli 3kotak sahaja, itu pun dah menyebabkan anda layak dapat keahlian Shaklee PERCUMA dan bonus sebanyak RM34.

    Itu baru bab 'CASH' dan 'FREE'

     

     Kalau bercakap bab apa yang anda dapat hasil dan kesan dari pengambilan Collagen Powder ni, tentulah entry ini akan menjadi panjang berjela.
    Saya summarykan sikit aje ye, selainnya mungkin anda boleh KLIK dan baca dekat SINI ; ANJAL, HIDRAD & ANTIOKSIDA

    Summary :
    Kebaikan Collagen Powder

    Promosi Beli 3 Mealshake, Percuma 1

    Haaaaa.. yang ni mesti kaum-kaum ibu mithali suka ni. Saya pun suka.
    Kali ni, pihak Shaklee baikhati untuk buat sedikit perubahan pada promosi Mealshake. So ibu tak perlu beli 6canister pun. Terasa banyak, sebab anak cuma seorang dua yang minum ye?

    Kalau ibu yang ada 2-3orang anak sahaja, boleh grab Promosi Beli 3 Mealshake, Percuma 1
    Kalau ibu yang ada lebih ramai anak, dan mungkin ibu pun nak minum sekali untuk naikkan berat badan,  boleh la grab 2 set promosi Mealshake ni.
    Beli 6 dapat percuma 2 tuuu..

    Luas biasa kan?
    Biasanya beli 6 dapat 1 je, tapi kali ni dapat FREE 2! Best sangat!

    Multivitamin untuk kanak-kanak, membantu menaikkan selera

    Inilah antara suplemen terbaik jika ibu-ibu sedang consider untuk memberikan anak bijak anda multivitamin.
    Tengok sahaja kandungan dalam Mealshake ni, merangkumi 19 jenis vitamin dan mineral penting juga 9 jenis asid amino perlu. Mungkin kita sukar nak kawal kadar pengambilan vitamin dari makanan mereka, kini ianya menjadi mudah dengan menambah Mealshake ke dalam diet harian mereka.

    Kalau nak tahu bagaimana Mealshake membantu anak-anak atau anda sendiri yang kurang selera dan memilih makanan, jom baca dekat SINI :  MEMILIH MAKANAN 

    Promosi Collagen Powder sepanjang Septembat
    Promosi Mealshake sepanjang Septembar hingga Oktober :)

    Dapatkan tips pengambilan Collagen Powder dan Mealshake dari saya sekiranya anda adalah pelanggan baru kami. Saya akan kongsikan pelbagai tips tentang 2 produk ini agar ianya benar-benar 'a worth buy supplements'



     Lydzar RusmanSHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    lydzar@gmail.com
    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head