• Pengedar By Negeri
  • 5 Sebab Anda Mesti Detox Shaklee Way Supaya Hilang Rasa Geram Berat Susah Nak Turun

    Saya yakin, semua orang pasti pernah dengar perkataan DETOX. Sangat sinonim dengan orang yang mahu kurus. Jika join mana mana program langsing, pihak konsultan pasti akan terangkan serba sedikit tentang DETOX. Jadi, jomlah kita belajar dan refresh sikit apakah sebenarnya proses DETOX ini.

    Detox Shaklee Bantu Anda Kurus


    Detox adalah proses mengeluarkan toksin dalam tubuh melalui urin, pernafasan, perkumuhan, dan perpeluhan dengan menggunakan empat organ utama iaitu, hati, ginjal, saluran pencernaan, dan kulit.

    Melalui proses detox, tubuh kita akan mengeluarkan toksin dengan kadar yang paling optimum. Racun yang telah lama bertapa dalam tubuh akan mudah disingkirkan. Bayangkan anda dah hidup lebih 20 tahun dan anda tinggal di zaman pencemaran yang berleluasa disana sini malah gaya kehidupan juga seringkali tidak mengamalkan elemen semulajadi terutama sekali bab pemakanan.
    Malah orang yang sangat yakin dirinya sihat juga masih perlu melakukan proses detox.

    Semudah membandingkan diri kita umpama kereta lah. Kalau tak dihantar servis, keupayaannya untuk berfungsi dengan baik akan berkurang. Jadi kita perlu tukar minyak hitam, periksa keadaan tayar, tukar air filter dan oil filter dan sebagainya, agar kereta kita tu mampu memberikan prestasi pemanduan yang optimum.

    Tahukah anda, kadar jerebu di Malaysia meningkatkan risiko kita terhadap athma, masalah jangkitan paru-paru, fungsi jantung menurun dan juga ketidakselesaan mata dan kulit dan sangat mudah terjadinya alergik.

    Proses detoks ini membolehkan tubuh kita merasa bersih, ringan dan mampu mampu memaksimakan kesihatan. Dengan bantuan nutrisi, fungsi organ dalam tubuh menjadi semakin baik dan tubuh akan terasa lebih bertenaga.

    Jadi atas sebab inilah, kita WAJIB buat detox.

    5 Sebab Kenapa Kena Buat Detox Shaklee.

    1. Total berat sebanyak 34.2kg telah berjaya diturunkan oleh ahli group FLY Shaklee untuk sesi kedua, yang telah melakukan sesi detox secara berjemaah pada bulan April yang lalu.

    2. Program Detox Shaklee Way telah dirangka dan disusun khas oleh team Pakar Nutrisi Shaklee dari US dan Malaysia. Mereka telah membuat garis panduan secara terperinci untuk program detox ini berdasarkan keadaan dan keperluan kita sebagai rakyat Malaysia

     3. Penggunaan Set Detox Shaklee yang hanya menggunakan 5 daripada berpuluh-puluh produk Shaklee yang ada di pasaran Malaysia, telah berjaya membantu ramai orang mencapai misi loss-weight, kulit glowing, bebas ekzema dan sebagainya. Bantuan dan support daripada nutrisi ini membantu organ detoks menjadi lebih bersih.

    4. Program Detox Shaklee dilakukan secara menyeluruh ke atas semua organ detox. Jadi bila telah selesai, umpama semua organ telah diservis dengan lengkap.

    5. Mealplan yang lengkap sepanjang proses detoks ini telah disediakan, jadi kita hanya perlu ikut secara berdisiplin dalam tempoh hanya 7 hari sahaja.

    Sejak program ini dilancarkan 2 bulan lepas, kami di FLY group dah selesai buat 3 sesi Detox Shaklee Way. ALHAMDULILLAH, ternyata program ini sangat hebat dan telah berjaya membantu mereka mencapai misi menurunkan berat badan tanpa YO-YO efek.

    Percayalah, paling kurang pun mereka akan turun atleast 1kg selepas selesai sesi detoks 7 hari ini. Mari tengok screenshot ini :)

    Turunkan berat dengan Detox Shaklee
    Testimoni Detox Shaklee

    Ini hanya beberapa orang saja yang saya sempat capture. Ada banyak lagi tau yang inform berat semakin turun bila buat Detox Shaklee. Berbanding cubaan diet sendiri, ternyata dengan berdetox, berat lebih mudah untuk turun.

    --------------------------------------
    Nak tubuh bersih dari racun dan kurus macam orang juga? Jom sertai program Detox Shaklee Way yang saya kelolakan secara berjemaah. Orang lain dah turun berat dalam masa 7hari, kini giliran anda pula.

    Hubungi saya di kontek info di bawah ya untuk join program Detox Shaklee Way :)