• Pengedar By Negeri
  • Testimoni : Set Triple M milk booster & energy booster

    Salam Isnin semua!!

    Alhamdulillah. Sorang lagi customer K3S yang sangat gembira dgn perubahan yang dirasakan olehnya sejak makan vitamin Shaklee. Set yang diambil oleh ada adalah Set Triple M.

    Bukan saja memberikan 'side effect' POSITIF pada proses penyusuan, tp juga kepada kesihatan keseluruhan.


    Kata Ana seorang ibu bekerja yang mempunyai 3 anak sekarang :

    ok, tqvm liza...
    nk citer skrg ni sejak ambil vitamin2 tu semua bdn rasa sihat sgt, takletih pun walaupun tido lambat & buat keje rumah + jaga anak
    gi keje pun rasa segar je bdn, dan yg paling best klu pump susu mesti dpt 4-5 oz per sesi kt ofis dlm 15=20 minit
    sbb ana ni jenis yg sibuk kt ofis takleh curi mase lame
    klu lame pun tme rehat la


     
    Cuba lah dulu, anda pasti tertawan!!

    Memang sebab ini lah juga saya setia bersama vitamin Shaklee.
    Sebagai seorang wanita yang bekerja, mempunyai 3 orang anak yang masih kecil dan dalam masa yang sama sedang menyusukan, boleh dibayangkan betapa letihnya nk menghadapi waktu seharian di pejabat. Balik rumah pun masih ada kerja yang perlu dibuat. Tentunya tenaga yang kami gunakan adalah sehingga tahap maksima. Letih, lesu, cepat mengantuk, kadangkala emosi sangat mudah tersentuh dan moody adalah perkara biasa bagi wanita bekerja macam kami.

    Sejak mengambil supplement ini, boleh kata hampir semua masalah keletihan dan lesu selesai.

    Gabungan semua vitamin yang ada dalam set ini membekalkan kita dengan khasiat dan nutrien yang sepatutnya kita ambil setiap hari. Tapi malangnya, gaya pemakanan orang busy ni jarang nak dapat penuhi tuntutan yg diperlukan oleh badan sebenarnya.

    Baiklah, untuk sesiapa yang masih belum cuba dan mahu rasa kehebatan vitamin SEMULAJADI yang diyakini HALAL ini, boleh hubungi saya untuk konsultasi ye.

    Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.



      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head