• Pengedar By Negeri
  • Shape Up Programme : Program Langsing Menjelang Hari Raya

    Salam 13 Ramadhan..! Dah hampir separuh perjalanan Ramadhan kita lalui.

    Bagaimana Ramadhan ini? Ada improvement berbanding tahun lepas? Lebih banyak berbuka di buffet Ramadhan atau lebih banyak memasak dirumah.

    Bagi yang terlalu kerap ke buffet Ramadhan, tentu timbul juga perasaan risau kan. Siang berpuasa menahan lapar, tp malam balun habis habis bila tengok hidangan sedap-sedap di buffet Ramadhan. Sila kawal nafsu makan ye :)

    TIPS LANGSING DENGAN PRODUK SHAKLEE!!


    Tapi anda tak perlu risau kerana anda boleh mengikuti Shape Up Programme ini. Makan tu makan juga, yg dh terlepas tu takper lah kan. Saya cadangkan anda yang risau tentang berat badan yang meningkat naik atau berlebihan especially menjelang raya ni, dgn pengambilan 4 jenis vitamin yang ada dalam Shape Up Program.


    1) Cinch Shake Mix
    2) Cinch Tea Mix
    3) Lecithin
    4) Herb Lax

    4 produk ini sesuai untuk diambil oleh wanita juga lelaki yang mengidamkan tubuh yang sihat dan langsing. Ianya membantu tubuh anda menyingkirkan lemak berlebihan.

    Kebaikan gabungan produk untuk tujuan Shape Up ini adalah:
    • Badan yang langsing dan rapi
    • Nampak lebih anggun
    • Meningkatkan keyakinan diri
    • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.
    Serba sedikit info tentang setiap produk :

    1) Cinch Shake Mix :
    • Manfaat utamanya: 
    • Indeks glisemik yang rendah, sesuai utk penghidap kencing manis
    • Rumusan yang diperkasa dengan LEUCINE : untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan
    • Memberi faedah seperti mengambil makanan tetapi rasanyaseperti menikmati pencuci mulut
    2) Cinch Tea Mix
    • Manfaat utamanya: 
    • Penggalak tenaga semulajadi supaya kurang letih apabila anda sedang berdiet.
    • Ditambah dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan.
    • Pilihan terbaik untuk menggantikan minuman kopi, soda dan manisan utk kecergasa tubuh badan

    3) Lecithin
    • Manfaat utamanya:
    • Bertindak sebagai pemecah lemak dan kolestrol.
    • Menghalang obesiti. Pengamblan maksimum dos untuk Lecithin membantu dalam pelangsingan tubuh badan
    • Meringankan sembelit~ ia melembapkan usus dan meleraikan toksin dari usus.
    • Mencantikkan kulit dan otot -ia membentuk membran sel, melembabkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik
    4) Herb Lax
    • Manfaat utamanya : 
    • Pembersihan najis yang tersekat
    • Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut pada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh.
    • Membantu masalah sembelit
    • Mengempiskan perut
    So dh lengkap info tentang produk dan manfaatnya. Jom semua kita langsing dan sihat sepanjang masa. Tak limited pada masa nk raya je. Tp mungkin time nk raya ni kita nk kelihatan cantik dengan baju baru kan :)

    Hubungi saya untuk konsultasi produk dan pesanan vitamin!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 

      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Mobile/ WhatsApp :013-3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head