• Pengedar By Negeri
  • Testimoni Omega Guard Rawat ASTHMA

    Ingat tak, aritu saya kata saya nak share tentang testimoni mereka yang amalkan Omega Guard bagi merawat ASTHMA dalam entry Omega Guard Bantu Tangani Asthma.

    So ini lah dia antara mereka yang dah cuba Omega Guard.
    Rata-rata bagitau, permulaan pengambilan Omega Guard membuatkan banyak kahak keluar. Ye, Omega Guard tengah bertindak.

    Ada orang umpamakan Omega Guard ni bertindak untuk memanaskan dada. Sebab itulah berlaku batuk-batuk untuk mengeluarkan kahak yang 'menginap' didalam. Sekali dah keluar, tentu rasa sangat lega kan.

    Apakah kahak?

    Kahak adalah bahan yang tebal cecair yang dirembeskan oleh membran mukus dalam salur udara atau saluran pernafasan. Cecair ini dirembeskan terutamanya semasa jangkitan. Kahak adalah campuran yang mengandungi patogen yang menyebabkan jangkitan seperti bakteria atau virus, sel-sel radang yang dihasilkan sebagai tindak balas kepada jangkitan, serta zarah lain.
    Direct translation berkenaan KAHAK atau PHLEGM.

    So jom kita baca apa kata mereka yang berpuas hati dengan kesan Omega Guard rawat Asthma.



    So memang saya taknak cakap banyak lagi dah.
    Kalau anda, atau keluarga, atau anak-anak kecil yang seringkali diserang asthma, saya pohon lakukanlah sedikit pelaburan demi kesihatan berpanjangan. Tau lah kan, kalau dah kena 'asthma attack', tercungap-cungap mohon oxygen. Sampai bila nk biarkan keadaan begini berlaku.


    Tentunya kita mahu sekeluarga sihat dan ceria kan :) 
    BONUS : Manfaat kepada perkembangan otak anak-anak yang mana mereka akan lebih aktif dan bijak, mudah belajar, mudah mengingat dan perkembangan yang lebih baik berbanding usianya.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5
       


      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    FanPage : Kedai TripleS
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head