• Pengedar By Negeri
  • Resepi Cinch Vanilla Banana Smoothie

    Saya tengah seronok berexperimen dengan Cinch Shake ni. Lagi-lagi bila salah seorang customer saya, Puan Ila pun turut sama excited mencipta resepi untuk menikmati Cinch Shake. Selain resepi biasa, iaitu campuran Cinch Shake dengan Fresh Milk, kami cuba mencipta resepi-resepi lain yang sesuai dan sedap diambil. 


    Cinch Shake Mix  adalah salah satu produk Shaklee yang ada dalam Set Shape Up. Bagi sesiapa yang sedang berusaha menurunkan berat badan tu, elok sangatlah ambil Cinch Shake Mix ni.


    Manfaat utamanya: 
    • Indeks glisemik yang rendah, sesuai utk penghidap kencing manis
    • Rumusan yang diperkasa dengan LEUCINE : untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan
    • Memberi faedah seperti mengambil makanan tetapi rasanya seperti menikmati pencuci mulut

    Jom cuba resepi yang telah kami sama-sama approve kesedapannya. Memang betul pun, terasa macam sedang menikmati pencuci mulut je.

    Resepi Banana Smoothies


    Resepi ringkas.

    Cinch Vanilla Banana Smoothie:
    -1 scoop Cinch Shake Vanilla
    -1 biji pisang
    -beberapa ketul air
    -200ml Fresh Milk (terpulang nak guna Low Fat, Fresh milk etc)

    Cara-cara:
    -Masukkan kesemua bahan ke dalam blender dan kisarkan.
    -Sedia untuk dihidangkan.

    (Tak perlu masukkan gula kerana Cinch Shake dah rasa manis)

    Sedap tau! Cuba lah ye :)


    Hubungi saya untuk konsultasi produk dan pesanan vitamin!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
    Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


    Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 


      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Mobile/ WhatsApp :013-3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head