• Pengedar By Negeri
  • BESTNYA JADI AHLI SHAKLEE

    Orang lain tengah musim PRU13, saya pulak tetap hangat dihujani pertanyaan dan persoalan tentang macam mana nak jadi member Shaklee. Ye lah, isu PRU13 tanggungjawab pada negara. Isu membership Shaklee pula tanggungjawab saya pada kalian yang berminat nak jadi member Shaklee. Saya lebih dari happy melayan soalan anda tentang keahlian Shaklee dan sangat mengalu-alukan anda untuk jadi sebahagian dari warga keluarga Shaklee saya.

    Ok, apa yang anda dapat bila sign up keahlian Shaklee?
    Yang pertama, beg Shaklee ini akan sampai ke depan pintu anda. Kredit gambar pada blog Bidadari Kecil Sayang. 
    Dalam beg ni ada beberapa dokumen penting untuk panduan anda sebagai ahli baru Shaklee. Kalau sign up hanya untuk makan sendiri, anda boleh simpan elok-elok beg ni dan boleh refer pada price list sahaja untuk merujuk harga apabila nak beli vitamin untuk keluarga. Tetapi kalau anda ada cita cita untuk menambah pendapatan, sangat digalakkan untuk membelek setiap dokumen yang ada dalam beg ni. Inilah panduan yang mampu membawa anda ke arah income 3-4-5-6angka setiap bulan. Percayalah, memang dah ramai ahli Shaklee yang punya pendapatan sebanyak ini :)


    Selain tu, apa lagi yang bakal anda dapat?

    1. Boleh beli produk dengan harga ahli. Memang jauh juga beza harga ahli dan harga retail. Banyak penjimatan yang anda boleh dapat walaupun hanya membeli sebotol Vitalea.
    2. Nikmati offer bulanan Shaklee. Setiap bulan Shaklee akan membuat offer terhadap mana-mana produk terpilih, contohnya bulan ni Shaklee offer VIVIX sebagai item promosi. So kalau anda memang makan vitamin tersebut bersama-sama dgn ahli keluarga, pembelian melalui offer ni sangatlah berbaloi. Mana taknya, beli dengan harga 6 botol (pada harga ahli) tapi dapat free 1 botol. Bayangkan kalau Vivix tu, dah jimat RM475 (retail price).
    3. Kumpul points dan tunggu cek/cash anda tiba ~ setiap produk yg anda beli ada pointnya masing-masing. Contohnya anda memang sukakan ESP dan Collagen Powder untuk kecantikan dan kesihatan kulit. Point bagi kedua produk ni pulak, memang agak besar. So alang-alang makan, boleh juga collect points. Memang bestlah kan, beli and makan vitamin tapi dapat balik duit, cash bonus! Menarik sangat!



    Inilah antara 3 kelebihan yang best sebagai ahli yang nak makan sendiri. Tapi kalau anda berniat untuk mulakan langkah pertama menjana pendapatan sampingan, ada lebih banyak lagi benefit yang best yang anda tak boleh lepaskan.

    Mungkin anda mahu berada dalam group Shaklee yang paling mantap di abad ini? Mungkin anda mahukan mentor yang sentiasa bersama anda dalam proses menjadi RichLady / RichGentleman? Insya allah, team dibawah kelolaan kami akan menunjuk ajar.

    So sebelum nak dapatkan semua kelebihan dan manfaat menjadi ahli ni, langkah pertama anda perlu lakukan adalah jom sign up keahlian Shaklee dengan saya, :)

    Hubungi saya lydzar@gmail.com atau sms/whatsap 013 3583424 ye.

      Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
    Kedai TripleS (K3S)

    Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
    Facebook Twitter
    Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head