• Pengedar By Negeri
 • Suplemen Menuju Ramadhan 2013

  Ramadhan is coming.. kalau ikukan kalender kita mula berpuasa tahun ini pada 10 Julai 2013. Sempat lah saya sambut birthday saya pada 9 Julai sebelum mula berpuasa. Hehe abaikan tiada kaitan :) So ada lebihkurang 10 minggu sahaja lagi. Pejam celik pejam celik jer sampai lah tarikh mulia tu.
  Nak tau set Shaklee paling best sempena Ramadhan? 


  Vote paling tinggi of course untuk Set Triple Gem ( ESP, Mealshake and Performance) untuk waktu sahur dan berbuka.
  Saya pasti dalam masa 2 bulan ni ramai yang akan mula membuat persediaan Ramadhan. Yang perlu ganti puasa tu, pastinya akan mula berpuasa kan. Especially kaum ibu yang melahirkan bayi ketika menjelas Ramadhan. Konfem sebulan penuh kena ganti. Berpuasa dengan penuh tenaga walaupon berlapar dahaga.
  suplemen untuk berpuasa
  Add caption

  Kedua, Set Flawless Skin ( Vitamin E, Collagen Powder, ESP, Vitamin C malangnya kau tiada, dan GLA Complex) of course para jelitawan mahu tampil jelita dan berseri-seri dipagi raya. Eh dah cerita Syawal? Hehe yela, kena la usaha lagi awal kalau nak cantik dipagi raya kan.


  Set Kecantikan Kulit Shaklee

  Daaaaannnn..tentu juga Set Healthy Slimming Style atau Shape Up Set. Sambil-sambil berpuasa, dapatkan juga bentuk badan idaman.

  And yes, u all boleh start ketiga-tiga regim ini dari sekarang. Set Triple Gem bagi yang pulun ganti puasa, dan selainnya untuk semua.. Jom, place oder. Oder hari ni ada special something saya nk offer tau.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------
  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
  Sila dapatkan nasihat dari Doktor atau pakar berkaitan penyakit-penyakit yang dihidapi.


  Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, Seksyen U5. 
   

   
  Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
  Kedai TripleS (K3S)

  Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
  Facebook Twitter
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head