• Pengedar By Negeri
 • Promosi Julai 2013 : GLA Complex Beli 6 Percuma 1

  Alhamdulillah, sampai juga sms yang dinanti-nantikan oleh geng Shaklee Distributor semalam. SMS tiba agak lewat. Padahal hati kami dah berdebar-debar menunggu.

  So untuk bulan ni, promosi terbaik untuk mereka yang sukakan GLA Complex.

  Anda boleh dapatkan extra 1 botol GLA Complex jika membuat pembelian promosi ini. Harga retail hanya RM547(WM) / RM570 (EM).  Bagi yang belum tahu akan khasiat GLA Complex, mari sini saya cerita sikit. Atau boleh terus klik link KEPENTINGAN GLA COMPLEX

  GLA Complex sangat terkenal sebagai vitamin yang membantu pasangan mendapatkan cahaya mata. Ia juga glamor dan diambil oleh ibu menyusukan yang mempunyai anak yang ada ekzema. Dan tak kurang juga bagi jelitawan yang sangat sukakan GLA Complex kerana fungsinya yang mampu memberi efek 'glowing' pada wajah mereka. Dan tak lupa, paling kerap ditemui kalau anda search dan lakukan carian Google, GLA Complex membantu mengecutkan cyst.

  Tiada masalah juga bagi kaum lelaki yang mahu mengambil GLA Complex. Ia bukanlah suplemen untuk wanita semata-mata. GLA Complex mengandungi 15IU vitamin E yang mampu menguatkan arteri. Dan ia juga berfungsi untuk mengelakkan terjadinya blood clot, jadi ianya membantu mengelakkan masalah dan risiko serangan jantung.

  Banyak kan manfaatnya. So memang berbaloi kalau anda grab terus 6 botol. Boleh kongsi makan bersama suami dan isteri. Pastinya anda berdua akan dapat rasakan perubahan pada kulit masing-masing. Suami puji isteri, isteri puji suami. Alahaiii bahagianya :)

  So kalau anda nk order, refer info dibawah dan kontek saya ye.
  Special consultation menunggu anda. Apa lagi, kontek saya sekarang ye
  ----------------------------------------------------------------
  Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pengedar Shaklee dan pilihan COD di kawasan Kota Damansara dan Subang Bestari, SeksyenU5. 


    Lydzar Rusman, SHAKLEE ID : 859948
  Kedai TripleS (K3S)

  Call / SMS/ Whatsapp : 013 3583424
  Facebook Twitter
  Contact me: Google Talk lydzar Y! Messenger humble_head